Skoči na vsebino

?agarija


Quercus

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

    • Življenje je kot trofazni sistem pri elektriki: - rojstvo je prva faza - otroštvo in mladost druga faza - delovna doba je tretja faza - penzija je nula - sledi pa ozemljitev...
    • Glih sva se dotaknila z ustnicami, je ona stisnila noge in mi zlomila očala...
    • Shujševalna kura mi ni nikoli pomagala. Pohana pa vedno...
    • Ob izstopu iz vlaka na domači postaji si dostikrat privoščim slastno pleskavico v v gostišču hitre hrane poleg postaje. Tudi včeraj sem sedel za mizo in naročil mojo priljubljeno jed in vrček hladnega piva. Ko sem se zagrizel v meso in z jezikom premetaval grižljaj v ustih, sem začutil nekaj neobičajnega in na plano sem potegnil dolgo črno kocino in jo odložil na rob krožnika, ter poklical lastnika lokala, ki me je stregel. Ko sem mu pokazal dlako se mi je začel globoko opravičevati: - "Gospod, najiskreneje se vam opravičujem za ta neljubi dogodek in naj vam pojasnim morebitni vzrok za to. V kuhinji imam izvrstnega kuharja, ki pa je žal brez ene roke. Pleskavice oblikuje in plošči s preostalo roko z udaranjem mesa na svojih golih prsih. In tu je verjetno zašla njegova dlaka v vašo pleskavico. Za storjeno nevšečnost vam brezplačno ponujam porcijo pravkar pripravljenih polnjenih paprik, seveda tudi pivo poleg!"   Ob misli, kako je enoroki kuhar tlačil nadev v paprike, sem se lastniku za ponujeno zahvalil in zapustil lokal...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.