Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Lahko pokli?e? mojstra Braneta Poga?arja s.p., Vrhpolje pri Kamniku. On je imel velikokrat opravka z JAP Lopatarji. :D

Dobi? pa ga na gsm; 041 689 888 :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Slivka, nekateri ne moremo glih skakat z delovnega mesta ven in noter, da ne rečem da je tale Rodica pri Domžalah enih 20km stran od moje pisarne. Da bi pa glih dopust jemal za 2 mini kokoški, no tok mi ga pa žal ni preostalo, zlasti ne po nedavni menjavi delodajalca. 
    • Zdajle poteka glasovanje v DZ, prenos na SLO2.
    • Ja to glede odpiranja vrat ali pritiskanja bremze oz. sklopke sem videl v videu. Je pa nekdo ves ta čas ki traja cca 30minut - 45minut mel avto prižgan in je blo okej
    • Kot so rekli že sogovorniki pred mano, najprej naredi posodobitev, potem pa menjavo modula.   Med posodobitvijo je dobro, da avto odpiraš/zapiraš vrata da ne zaspi, tako mi je svetoval @Janez007
    • No, takole...   Ko je enkrat en mazdaš v Kromberku obstal s službenim avtom, sem jaz takoj priskočil na pomoč.   Ko sem jaz enkrat na Ptuju potreboval pomoč, ker je na prikolici počila guma, je en mazdaš takoj priskočil na pomoč.   Ko sem enkrat potreboval pomoč, da nekdo v Medvodah prevzame robo in jo shrani za nekaj ur, da končam službo in grem iskat, se je takoj našel en mazdaš in pomagal.   Ko zdaj potrebujem v Ljubljani - ni nikogar...   Torej lahko naredimo dva zaključka: 1.) Ali je v okolici Nove Gorice, na Ptuju in v Medvodah veliko mazdašev, v Ljubljani pa zgolj eden, največ dva 2.) ali pa so vsi ostali mazdaši bolj pripravljeni pomagat kot pa tisti iz Ljubljane...   Kakorkoli, očitno grem že jutri v Ljubljano. Upam, da ne bo kakšnih hudih zastojev, da bom lahko ob 8ih že v Domžalah...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.