Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Tole boš pa kar lepo nazaj vzel in nehaj s takimi, ker če se kaj trudimo tukaj je to, da pa po politični usmeritvi pa res nikogar ne blokiramo. Ne vem, a imaš občutek, da si bil kdaj blokiran al kako? Fak, ampak ti pa imaš problem in to resen.
-
- »Zakaj si pa tako žalosten, Aleš?« - »Kaj ne bom! Pet hčera imam pa nobenega zeta!« - »Kaj naj pa jaz rečem? Imam eno hči in pet zetov...«
-
Mlada, sveže diplomirana blond psihologinja je nastopila svojo prvo službo na neki osnovni šoli. Že navsezgodaj je letala po hodnikih in učilnicah in pazljivo opazovala, če bi se kje pojavil kakšen "problem". Zaide na šolsko dvorišče in zagleda skupino dečkov, ki se podijo za žogo. Opazi pa nekoga, ki je osamljen stal nedaleč stran. Kvečjemu za kakšen korak se je premaknil levo in desno ali pa naprej in nazaj. Psihologinja si misli: - "No, jasen primer...introvertiran... kar takoj bom začela s terapijo." Stopi do dečka in ga prijazno ogovori: - "Kaj je , sinko, zakaj tu poskakuješ z ene noge na drugo? Imaš težavo, da bi se pridružil ostalim, te fantje šikanirajo? Meni lahko vse poveš, zaupaj mi..." Deček jo je najprej debelo gledal, nato ji odsekano odgovori: - "Teta, ne ga srat, jaz sem golman..."
-
Na urgenco pripeljejo moškega, potolčenega, opraskanega, polomljenega, krvavečega in ves v modricah. Zdravnik ga vpraša: - "Ste imeli prometno nesrečo?" - "Ne, kihnil sem v omari..."
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)