Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zdravo,

?e kar nekaj ?asa prebiram tale forum,pa me zanima slede?e:

imam mazdo 6 gt...ho?em usposobiti gumb TAPE/MD, da bi mi na aux delalo in mi ne rata. Odstranil sem radio in zadaj zvezal tako kot pi?e tukaj: http://forum.mazda6club.com/electrical-lig...ose-system.html

vendar ko pritisnem na gumb ne zapiska ni?, v ?em je te?ava? Sploh komu deluje ta gumb?

hvala in LP

Napisano

Zdravo,

?e kar nekaj ?asa prebiram tale forum,pa me zanima slede?e:

imam mazdo 6 gt...ho?em usposobiti gumb TAPE/MD, da bi mi na aux delalo in mi ne rata. Odstranil sem radio in zadaj zvezal tako kot pi?e tukaj: http://forum.mazda6club.com/electrical-lig...ose-system.html

vendar ko pritisnem na gumb ne zapiska ni?, v ?em je te?ava? Sploh komu deluje ta gumb?

hvala in LP

Ka hudica je to :huh: jst prtisnem CD pa mi dela .. pac nimam cd predvajalnika mam pa neki povezano da bere usb sd in aux . In pole prtisnem cd na radiu in pocakas max 30 sek. In spila ;-)
Napisano

Ka hudica je to :huh: jst prtisnem CD pa mi dela .. pac nimam cd predvajalnika mam pa neki povezano da bere usb sd in aux . In pole prtisnem cd na radiu in pocakas max 30 sek. In spila ;-)

Ja ti ima? verjetno xcarlink? Bom tudi jaz probal na cd gumb zvezati, lahko da mi gumb sploh ne dela, probal sem najman 10x vse zvezano pravilno pa ?e vedno neki zajebava :/

Napisano

Kaj se vam da.

Letnik mazde ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Na tem konektorju (na zadnji strani radija) kjer si zvezal AUX vhod je mi?ljen priklop dodatnega CD izmenjevalca, navigacije itd. Ta konektor aktivira? tako, da 2x pridisne? gumb CD.

?e pa ?eli? aktivirati gumb TAPE/MD oz. MEDIA, mora? pa narediti vezavo na spodnji strani radija (kjer so priklju?ki in mesto za razli?ne originalne module - kasetnik, MiniDisc, HDD).

Dobiti mora? posebno plo??ico (tiskano vezje) z AUX vhodom, ki jo montira? v re?o na spodnji strani radija. To sem imel jaz vgrajeno v prej?nji Mazdi 6 (rabil sem dodaten vhod za zvok iz TV tunerja, ker je bila na zadnjem konektorju priklju?ena navigacija).

Odtipkaj v iskalnik Mazda Aux Mod, ti bo na?lo nekaj re?itev.

Takole pa izgleda plo??ica:

post-1144-1385449154_thumb.jpg

LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• A tvoj avto upošteva omejitve in potem prilagodi porabo bencina?    A preko prepoznavanja prometnih znakov?   Ta pa zmaga:   "Če bom drug teden boljše grem na servis. Tokrat zares."      
    • Skrajšano. Ne da bi se tega zavedali si pogosto sami žagamo vejo na kateri sedimo.    Tvoja penzija se ne črpa iz zbranih dajatev v preteklosti, ampak iz sedanjih dajatev, iz meseca v mesec. Tudi če si še tako nekoč filal žakelj in si na papirju do tega denarja 100% upravičen, v določenih primerih ne bo pomagalo, če se bo žakelj sesedel. 
    • A v Sežani denar kar po tleh pobirajo?   Mislim, človek je kar pustil 500€ na pošti in odšel...   500-evrski bankovec ni bil ponarejen, sežanski policisti iščejo lastnika - Robin WWW.ROBIN.SI Že sredi decembra, 15., lani, so policisti v poštni poslovalnici v Sežani zasegli bankovec za 500 evrov, ki ga je je na pošto z namenom zamenjave za manjše bank  
    • Mi reče kolega, če grem za moralno podporo z njim na srečanje anonimnih alkoholikov, kamor ga je poslal sodnik potem, ko je napihal policijsko "frulico"...   Pa si rečem, ajd naj bo za kolega ... in greva. Prideva tja in kaj vidim?   K***c so oni anonimni, če vse poznam iz oštarij, kamor hodim kofetkat ...
    • Takšne smešnice pa že dolgo nisem slišal.😄 Ti si malo to vse pomešal. Od vedno sem plačeval vse prispevke in davke za razliko od privatnikov, ki veliko tega skrijejo. Tako,da kar se tega tiče sem prispeval veliko več, kot marsikdo v tej državi. To,da bi morali vsi kupovati pri nas je podobno,kot ko so dobili v Mercatorju namesto regresa bone mercatorja. Kolikor vem vsak dela in razpolaga s svojim denarjem kakor hoče in ga zapravlja kjer hoče. Pač konkurenca. Naj tudi pri nas spustijo davek na hrano,kot je pri sosedih in naj bodo cene konkurenčne pa bom z veseljem vse kupoval pri nas.😉 Predvsem pa, EU trg je svoboden za pretok blaga.  Ko bodo vsi tajkuni in ostali , ki imajo svoja sredstva skrita v tujini in bodo plačevali davke v Slo. nam bo takoj bolje. Firme se že selijo v tujino zaradi neugodne poslovne klime. Pa ne zaradi potrošnikov, ampak zaradi nesposobne vlade. Zaradi zvišanja minimalne plače, božičnice,  je ogroženih 16000 malih in večjih podjetij. Zopet ne zaradi potrošnikov. Kar se tiče pa domoljubja pa ne bi o tem. O tem smo že debatirali.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.