Skoči na vsebino

dodatek k olju

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

" j e b a n j e" je blo misljeno kot povzetek na cca. zadnjih 10 postov in na nobenga osebno letelo...

mazda 323 karavan

honda civic 1.6 130hp

• Odgovori 279
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Najprej se opravi?ujem moderatorjem ker smetim temo....

A bi si lahko vidva po PMjih dajala komplimente. :whatever: Golob?ka.... :hohoho:

?ta te mu?i, njofra? :ph34r:
IPB Image
Napisano

Najprej se opravi?ujem moderatorjem ker smetim temo....

A bi si lahko vidva po PMjih dajala komplimente. :whatever: Golob?ka.... :hohoho:

bogsigavedi kaj bo s tega, mogo?e bo res potrebna ?enitna posredovalnica...

samo ?akam, ko bojo moderatorji temo zaklenili :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

...jaz bi samo dodal eno malenkost kar se ti?e teh aditivov za olja... to je vse za en skret... ker sem 3 sorte sprobal, pa bi ni? pametnega ven padlo... ?e posebej QMI sumim da mi je kar poslab?al stanje... :(

Jaz pa bi ti predlagal, da preizkusi? ?e mojo teko?in za vzdr?evanje sekretov. Ni? te ne bo stalo, ?e ne bo u?inkovita...., ?e pa bo bo? pa? poravnal zapitek. Ti bo? nabolj?i preizku?evalec (glede na izku?nje). Tako bomo lahko ugotovili, ali nadaljujemo samo s sekreti, ali pa lahko to teko?ino ?e kje drugje.

Pa ?e eno vpra?anje imam.

Ali kdo ve kaj pomeni, ?e je na nekem izdelku (vezano za temo) oznaka TuV???

:danzoman::jupiii::jupiii::jupiii:

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

Jaz pa bi ti predlagal, da preizkusi? ?e mojo teko?in za vzdr?evanje sekretov. Ni? te ne bo stalo, ?e ne bo u?inkovita...., ?e pa bo bo? pa? poravnal zapitek. Ti bo? nabolj?i preizku?evalec (glede na izku?nje). Tako bomo lahko ugotovili, ali nadaljujemo samo s sekreti, ali pa lahko to teko?ino ?e kje drugje.

Pa ?e eno vpra?anje imam.

Ali kdo ve kaj pomeni, ?e je na nekem izdelku (vezano za temo) oznaka TuV???

:danzoman::jupiii::jupiii::jupiii:

to pomeni, da ?asti? eno dozo te tvoje ?ude?ne teko?ine, da jo vlijem v mojo gajbo, pa da vidimo kaj in kako ?

jaz sem za, kje se lahko dobiva ? ;)

TuV pa pomeni samo to, da izdelek ustreza nekemu zahtevanemu standardu za dolo?eni del tr?i??a...

npr. tla?na posoda lahko ima TuV certifikat, da ustreza obratovalnemu tlaku npr. 6 barov in varnostnim ukrepom, ki so potrebni za tak delovni tlak...

kaj si hotel s tem TuV ?mornom povedat ?

poleg tega pa ve?inoma pri nas ne velja TuV certifikat v avto. industriji, saj mora? vsako pizdarijo z TuVom itak homologirat ;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Zadnja sporočila

• Sem bil na Fordovem servisu, da bi jim vrnil Forda nazaj. Pa me trgovec vpraša, zakaj bi ga rad vrnil. Pa mu začnem razlagat: - "Vidite tisti hrib tam in tisto strmo cesto gor proti vasi?" - "Ja." - "No, Ford tam gor potegne samo do 75." - "Pa, gospod, saj to ni slabo, saj tisto je vendar kar huda strmina!" - "Težava je v tem, da jaz živim na številki 125..."
    • Kakšna je razlika med Good Year pnevmatiko in 365-timi rabljenimi kondomi?   Good Year je Good Year. 365 rabljenih kondomov je pa very good year...
    • Ženske med 15-tim in 18-tim letom so kot Kitajska ali Iran: hitro se razvija, ima ogromno potencialov, a je za tujce zaprta. Ženske med 18-tim in 21-tim letom so kot Afrika: čudovita, a še vedno le na pol odkrita in na pol divja. Ženske med 21-tim in 35-tim letom so kot Indija ali Španija: zeloooo vroča. Ženske med 35-tim in 50-tim letom so kot Francija ali Italija: polna nekih zanimivih stavb in odpadajočih fasad, a še vedno zelo zanimiva in vredna obiska. Ženske med 50-tim in 60-tim letom so kot Rusija ali Kanada: prostrana in tiha. Nihče ne čuva meje, a kljub temu ni posebnega navala obiskovalcev. Ženske med 60-tim in 70-tim letom so kot Anglija ali Mongolija: slavna preteklost brez prihodnosti. Ženske po 70-tem letu so kot Sibirija: vsi vedo, kje je, a nikomur niti na misel ne pride, da bi hodil tja.   Pri moških je malo drugače. Moški med 15-tim in 70-tim letom so kot Slovenija: vodi jih in jim vlada en ku#@c...
    • Tistile na sliki zagotovo že ornk pridobiva na ceni.  Če bi na sliki  zraven stal še Luka Dončić, bi se vsi spraševali kdo je tisti zraven Binija. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.