skritikrt Napisano 6. marec Prijavi Napisano 6. marec Nina (musician) - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG 👍 Citiraj
g.Wankel Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
skritikrt Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april Zelo zanimiva primerjava-Imam Roxy Music SACD,kjer so vsi komadi tako v stereo kot v multichanel-u( 5.1 )+Always Unknoving le v surroundu😍 Amazon.com WWW.AMAZON.COM 😲 Vem,da je "perlica",a da se rabljena za tak cvenk prodaja🙄...wtf In "čapnil" na netu torrent BluRaya z Atmosom😁 Attention Required! | Cloudflare SUPERDELUXEEDITION.COM ays Unkowing Kjer pa omenjenega komada žal ni🥺....vseeno zelo zanimiva primerjava Atmos vs. SACD🧐 Za ezoterike😉 Citiraj
skritikrt Napisano 28. april Prijavi Napisano 28. april Potegnil dol BluRay izdajo z Atmosom...so včeraj sosedje "morali" poslušati😄. Hysteria je odlična...cel album je👍. Def Leppard itak slovi kot perfekcionističen bend,in tudi tukaj se niso izneverili. Za moje pojme ena boljših izvedb kombinacije z klasiko oz.simfoničnim orkestrom. Ker me zmeraj moti,če "klasika" dobesedno "ubije" osnovni karakter rock glasbe. Tukaj je le "spremljava" pa še ta je vkomponirana v komade,in ne igra "solo",kar vsaj po mojem okusu ne deluje tako negativno...dobro so naredili👍 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.