Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Prvič slišim, da bi se to dalo na Generali. Pred leti sem jih zapustil ravno zaradi njihove nefleksibilnosti v primerjavi s konkurenco. Pri njih imam zavarovan le še 1 avto in hišo, bolj zaradi tega, ker je zastopnik zelo fajn oseba. Sem pa pred leti našel enega še bolj fleksibilnega zastopnika, pri katerem lahko izbiram med več zavarovalnicami ... poišče najboljšo varianto, sklenem pa preko maila, telefona, preusmeritve na aplikacijo, da podpišem dogovorjeno sklenjene dokumente. Ponavadi urediva v nekaj minutah, če je za računalnikom.
    • @Boss, še to ... določene zavarovalnice (vsaj ena) omogočajo podvojitev bonusa. Če imaš Mazdo 6 zavarovano pri eni takih, ti ob nakupu novega (ali rabljenega) avta podvojijo bonus - boš takoj imel na Škodi Superbu enak bonus in hkrati ostane na Mazdi - tudi ko jo prodaš lahko ta bonus preneseš na tretji avto ... čaka nekaj let.  Saj gre za verjetnost povzročanja škode (škode z malo začetnico  ). Zavarovalnice danes poskenirajo zavarovanca, kaj je že (tudi pri drugih zavarovalnicah) koristil v času zadnjih nekaj let. Če ne izkoriščaš zavarovalnice, ni težave.
    • Spa-Francorchamps: od Eau Rougea do avtobusne postaje | 24ur.com WWW.24UR.COM Dirkališče v Spa-Francorchampsu je eno najstarejših v svetu motošporta. Prva dirka za Veliko nagrado Belgije je bila tam že leta 1925. Najdaljša steza v koledarju Formule 1, ki v dolžino meri sedem...  
    • To boli. Vsaj mene.   Avto čakam vedno kot pes na kost. Ko pride, ga želim in to takoj.   Vzamem dopust in rihtam papirje.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.