Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Imam problem.. torej poletje je tu in sem na mazdi 323f letnik 1996 nafilu klimo :). se prpelem domou in je zacelo kapljati od spredih dobr pravijo da to iz klime to pusca in da naj bi blo to normaln no danes sem si pa uzeu mal vec casa da pogledam in je kaplala rde?a teko?ina torej hladilna tek. naj bi pa pu??alo na spodnjem desnem kotu .

no ce ve kdo je to "vredi" al bo trema kiler flikat

• 4 tedne kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Očitno folk nima v lifeu kaj bolj pametnega za delat, kot pa v službo hodit🤔🧐🤣, mladina pa brez njih (tisti, ki želijo delati, se razume...)...
    • To je zato k sedi v mazdi in še dizlu povrhu🤣😂
    • Profilno žaganje v okolici Kubeda. 1058 vm na 20 km podlage. En meter ni šlo po ravnem. 😁  
    • Še majčken "update" k restavraciji Makite 9005B. Nisem mogel sneti ležajev z rotorja...ok,bi lahko,a nisem hotel narediti dodatne nepotrebne škode...z zadnje strani je pod majhnim ležajem plastična podložka, z druge strani pa pločevinasti ščit ventilatorja...in z Nexus snemalcem nikakor ne prideš pod ležaj brez da bi kaj poškodovl. In sem pri Aliexpressu za 14,5€ (je bilo nekaj v akciji in v treh dneh poslano iz nemcije😲) kupil komplet z objemko...nič posebnega-čist osnovna stvar...a za moje namene več kot dovolj. In-ratalo😃...ležaja pa oba "fuč"...ko se slisi roporanje,pomeni,da že manjjka mast,in,da je bila not nesnaga...pomeni poškodba površine. Ok...lahko bi ležaje čistil in ponovno namazal,a za ta drobiž se tega ne grem....al "orng" al pa nič.   Še update k JIS tematiki...kupil Vessel-ov komplet...zelooo kvalitetni in presenetljivo magnetno-močni...zelo dober nakup za cvenk😃👍      I just found this on AliExpress:  €64.45 | Motorsi 9Pcs Bearing Separator Puller Set Car Repair Tool Car Bearing Removal Tool Puller Extractor Kit Gear Puller With Case https://a.aliexpress.com/_ExcMxFQ   VESSEL GO-SAI Bit [No.GS5P-01] (verschiedene 5 Stück) (Japan Import) : Amazon.de: Baumarkt AMZN.EU VESSEL GO-SAI Bit [No.GS5P-01] (verschiedene 5 Stück) (Japan Import) : Amazon.de: Baumarkt     VID_20251018_141754.mp4 VID_20251018_141932.mp4
    • Amaterka.   Jaz imam tri brskalnike, pa noter po 50+, 30+ in 20+ zavihkov odprtih. Za 80 % stvari celo vem, kje točno so. Vključno z MazdaForumom. 😃
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.