prlek86 Napisano 19. avgust, 2014 Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 Pozdravljeni, zanima me zakaj se mi je lu?ka RVM pri?gala (po nekaj ?asa vo?nje) rumeno namesto zeleno.Ko je bila rumene barve, ni zaznala mrtvega kota... Nato sem RVM izklopil in ?ez par minut nazaj vklopil in zopet je delalo normalno.Ve kdo zakaj? Citiraj
Jest Napisano 19. avgust, 2014 Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 Si vozil slucajno s pripeto prikolico? Ker v tem primeru menda cez nekaj casa preklopi na rumeno in se potem sploh ugasne, ce zaznana ovira ne "izgine" ... Tako se mi zdi, da sem nekje prebral ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
prlek86 Napisano 19. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 Nisem imel prikolice, res pa je, da sem vse po avtocesti prehiteval, sam to nesme biti ovira? Citiraj
AmpeR Napisano 19. avgust, 2014 Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 Mogo?e pa ja, ker je zaznalo kovinsko ograjo.Tudi meni se to v?asih zgodi. lp Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.