Dobro debato ste našli. Sam že dolgo iščem rešitev. Ravno sem razmišljal, da bi dvoje kolesarske hlače oblekel, ampak bom počakal, da se vsaj malo ohladi.
Načeloma je moj sedež precej športen, sicer ni slab. Res pa je, da sem precej pretežak (145-150 kg). Ampak dobesedno na vsaki turi trpim kot žival in se skoraj vsakič, ko se cesta vsaj malo prevesi, dvignem. Na klancu sploh trpim.
Nisem sicer neizkušen, sem včasih kar dosti kolesaril, pa precej lažji sem seveda bil.
Kar nadaljujte z debato 🤣🤣
Če želi kdo preveriti svoje borilne veščine.
https://siol.net/novice/svet/napadli-mlade-slovence-v-novigradu-eden-huje-poskodovan-napadalci-na-begu-666609
Zaradi pasje vročine in verjetno tudi njene častitljive starosti (no samo 6.let), je danes dokončno izdihnil akumulator mojega vaginalnega vozila.
Poskušal sem z oživljanjem – kleme, prošnje, celo obljubil sem ji vikend brez zaganjanja... a zaman.
Žalujem za Varto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.