Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni!

Pred kratkim sem nabavil Mazdo 6 karavan (uvoz iz Nem?ije) brez rolo-ja prtlja?nega prostora. Zanima me ?e ima kdo kak?no idejo, kje bi lahko dobil ta rolo, samo ne mi re?t na Mazdi, ker tam stane 145000SIT :vskalo: .

Klical sem na odpad V Graz vendar tam pravi da ga nimajo!

Vsaka informacija je dobrodo?la!

Pa ?e nekaj: zanimam se tudi za nakup CD modula, ?e ima kdo kakega.... :D ?

Hvala za odgovore,

LP Kristjan

Napisano

Huuu <_< same take take stvari,ko jih bo? te?ko kje kr tak dobil.... :( sploh CD modul!! :P

Sicer pa dobrodo?el na forumu!! :rozico::bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Huuu <_< same take take stvari,ko jih bo? te?ko kje kr tak dobil.... :( sploh CD modul!! :P

Sicer pa dobrodo?el na forumu!! :rozico::bravo:

Hvala za dobrodo?lico!!

Ima ?e kdo kak?no idejo?!?

LP

Napisano

?al vendar se bo? mogel prej kot slej sprijaznit s tem, treba se bo zapeljat na Mazda servis, tak pa? je to ?e ima? Mazdo to ni Renault ali kaj podobnega ko se vse rableno dobi! :unsure:

Napisano

V Zalogu pri Ljubljani naj bi eden delu roloje po naro?ilu, kak?na je pa kvaliteta pa ne vem. Smo imeli namen vzeti za C Berlingo pa smo prej dobili rabljeno. Za tel. bi mogu pa pogledati kje je.

Napisano

145 jurjev :blink: kwa a je iz zlata, za ta denar naj ga kar imajo, raje si daj stekla zatemnit pa se glih tako ne bo notr vidlo :ne vem:

nov CD modul je pa tam nekje 50 jurjev, ?e se ne motim? ?e ne bo? na?el rabljenega tudi nakup novega ni napa?na izbira - ima? vsaj garancijo.

Druga?e pa dobrodo?el na forumu.

33112_1.png

Napisano

V Zalogu pri Ljubljani naj bi eden delu roloje po naro?ilu, kak?na je pa kvaliteta pa ne vem. Smo imeli namen vzeti za C Berlingo pa smo prej dobili rabljeno. Za tel. bi mogu pa pogledati kje je.

Lahko prosim pogleda? za ?tevilko?

Druga?e pa vsem hvala za dobrodo?lico

LP :bravo:

Napisano

Nekaj smo ?e iskal samo se je nekam zgubila ?tevilka, takoj ko jo najdemo jo dobi?.

A se ti zelo mudi?

Ve? kako je .... Mudi se mi tako, tako?!?

No ?e bo? na?el te prosim da mi po?lje?.

LP

Napisano

kaj pa ?e bi na k?n mazda servis upra?u ?e majo k?nga rabljenega, zihr so kje tut ?e k?nga zamenjal, pa ?e ga mal po?tima? mislm da ni panike

Mazda je avto, vse ostalo so le.....

• 9 let kasneje...
Napisano

Roberto a si brez al ima? pokvarjenega?

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Meni so se pa takrat črne črke zbrisale.  Itak, da sem vzel čopič pa črno barvo, malo selotejpa in so bile kot nove.    Zanimivo mi je bilo, ko sem kupil v začetku osemdesetih stoenko in sva šla z kolegom  v trgovino z barvami za čolne in barke in  kupila kr eno belo barvo. Snežno belo.😊 Nato sva v njegovi garaži stoenko prebarvala s pištolo, ki je bila drugače mamenjena za lakiranje pohištva ( to so njegovi starši delali). Itak, da sva pištolo uničila.😇 Nato sva iz Italije prešvercala motor in  menjalnik od Fiat regate (70 konjičkov) . Ker je bil preširok (pet brzin) , sva z fleksarco izrezala del pločevine v kolo teku, tako, da je gledal en kos menjalnika ven pri kolesu. 🤣 Vgradila sva tudi nižje, športne amortizerje in vzmeti od Fiata 128 sport. Spredaj sva dodala home made spojler. Takrat sem delal na Tomusu in so mi na tomosovem inštitutu, kjer sem imel kolega ( ki je bil v razvojnem oddelku za auspuhe) izdelali iz inoxa cel auspuh, vključno z obema loncema. Stoenka je šla kot avion, tudi glasna je bila tako.  In na tehničnem ni bilo nikoli nobenega problema. 😄 Policaji so nas tudi velikokrat ustavili, ko smo se vračali z kakega špila z goriškega in nikoli ni bilo nobenih problemov. Lepo je bilo takrat "rihtat avte". 😊    
    • Evo, pa še bi se našlo kaj... 😊 Je pa zato cx-30  skupaj s ProCeed najnižji crossover....  Vsedi se not in boš presenečen kako je nizek....🤗😉  
    • Če bojo jih boš pa nazaj menjal za 5 min..... 😊😉
    • Res, da sem bil mlad junec takrat, to je blo 1x v 90 ih, še Wartburga sem mel.  In to so ble prva generacija tablic, ki so mele slabo barvo ampak črni napisi so bli pa OK in tud grb je bil lep. EU oznak pa takrat še ni bilo.   Ampak res nisem nič sikal ali pametoval, avto je bil pa res BP takrat. Sem se tolažil, da mogoče majo pa normo kolk jih vršt na dan pa jo še niso izpolnili.
    • To se dejansko drži Novalje in vem, da je tam malo boljši kemp👍   Jaz sem pa danes osvojil najvišji vrh Paga, ki ni bog ve kaj zahteven je pa zato toliko bolj razgleden in se vidi daleč na okoli npr. veliko otokov Rab, Krk, Cres, Lošinj, Silba,Olib, Ist, Dugi otok in seveda Velebit...  Na skrajnem severu Paga pa leži rt Lun kjer je tudi čudovit razgled proti severu Jadrana... 👌🤗😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.