Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Evo, da vam javim, predno grem na pot :-) dpf sem odstranil. S kolegom mehanikom sva dala dol lonec dpfa, zdrla satovje ven (zajebano v pm) nakoncu sva naredila na notranji strani kar 10?10 luknjo s katere sva spravila ven do zadnje pikice satovja. Potem sva posvasala luknjo. Dal sem software popravit, in razlika JE OCITNA. poraba mi po racunalniku kaze cca 6l/100km normalne voznje..javim ko vidim koliko km sem dejansko naredil. Avto gre 10% boljse kot prej. Vse pozitivno :-) p.s. z malo truda in iznajdljivosti lahko to resite tudi ostali po zmerni ceni. Software me je prisel 120 eur, ostalo sva s kolegom naredila sama, pa ni hotel racunati nic, in sem mu sel po gajbo :-D tako da, z gajbo vred, 150 eur in tezav ni vec za vedno! Hvala vsem na pomoci. Lp

• 1 mesec kasneje...
Napisano

PRVI TANK: 57L - 930 km - avtocesta 140-160

DRUGI TANK: 54L - 925 km - me?ano

TRETJI TANK: 58 L 990 km - me?ano :) super zadovoljen! 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.