Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

kr kopiram

Fault log report generated by Torque for Android
=================================================

Vehicle VIN: 
Vehicle Manufacturer: 
Vehicle Calibration ID:

Current Fault Log
------------------
P2136: Throttle/Pedal Position Sensor/Switch A/C Voltage Correlation

Pending Fault Log
------------------
ECU reports no pending faults

Historic Fault Log
------------------
ECU reports no historic faults
Other discovered fault codes
(possibly pending, current or manufacturer specific)
----------------------------------------------------
U1900: null
U2516: null
P0401: Exhaust Gas Recirculation Flow Insufficient Detected

End of report.

Napisano

Mah resetiraj pa poglej ?ez par dni, ne se sekirat !

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

resetiral ne?tetokrat ?e, pa se pojavljajo vedno ponovno...sekiram se sicer ne neki precej...ker avto laufa normalno...

nevarno mi je samo to, ker se vozim po cesti s strahom (ker mi med vo?njo crkne gas), hopla obe rumene lu?ke-dsc in checkengine....avto pa laufa...ugasnem...po 20sekundah pri?gem in peljem dalje, kot da ni? ni...se pa v vro?ini ko se segreje te?je pri?iga nazaj...zjutraj zavergla pa ?ist lepo...

Napisano
  dne 21. 7. 2015 ob 11:15 je mazda6jure napisal:

resetiral ne?tetokrat ?e, pa se pojavljajo vedno ponovno...sekiram se sicer ne neki precej...ker avto laufa normalno...

nevarno mi je samo to, ker se vozim po cesti s strahom (ker mi med vo?njo crkne gas), hopla obe rumene lu?ke-dsc in checkengine....avto pa laufa...ugasnem...po 20sekundah pri?gem in peljem dalje, kot da ni? ni...se pa v vro?ini ko se segreje te?je pri?iga nazaj...zjutraj zavergla pa ?ist lepo...

A nisi re?il teh lu?k na armaturni za vedno?

• 5 tednov kasneje...
Napisano

pedalko zamenjal pred parimi dnevi, 30 eur z razbite, zgleda da je ok :-) dans egr snel, o?istil, dal nazaj, p0401 koda se pojavla spet, od polja do btcja spet nazaj, ne vem ?

• 1 mesec kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.