Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tale Nissos pa ni nič posebnega. Niti ohlajen in v senci. 😃  
    • Če se še kdo opogumi donirat, je tule QR koda in vse ostalo. Sem nakazal nekaj cekinov, za dober namen.   V OBČINI SOLČAVA UDAR STRELE ZANETIL POŽAR - DO TAL POGORELA DOMAČIJA V BUKOVCU - solcava.si WWW.SOLCAVA.SI Požar v Občini Solčava V noči z nedelje na ponedeljek, 22. junija 2026, je po še neuradnih podatkih udar strele zanetil požar na območju Občine Solčava, na najvišje ležeči kmetiji v Sloveniji – v Bukovcu...  
    • heh, meni na 10 let starem accordu to dela bp, ne glede na vreme....predlagam, da greš na testno vožnjo z novim civicom....notranjost vrhunska, advance oprema super zvok...motor zelo dober, ni presežek, ampak v rangu cx-30....in izdelan je na japonskem....in ta tvoj cx-30 zamenjaš za novega civica ter nekaj doplačaš pa imaš vrhunski avto....
    • Saj sem ugotovil po prebiranju po spletu...  Tudi meni ni jasno zakaj tega Mazda enkrat za vselej ne odpravi...    Pa jim je dobro poznan problem..   Edit: Ampak jaz imam CX30. Ta je pa menda brez napak. 😁 Ali pa imam premium končno in premium napake tudi. 🙃
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.