Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ti ne, jih pa ta za katerega praviš, da pod njim ne more biti slabše. Ta hodi na ustaške koncerte in prireja ustaške pesmi ter jih predstavlja kot domoljubne.  Ne vem pa zakaj ti meni pripisuješ, da zagovarjam petje Bandiere Rosse pa druže Tito mi ti se kunemo... ne vem od kod ti to, da je to zame domoljubna pesem.   Aja pa brez skrbi, nikoli nisem imel partijske knjižice in nikoli nisem bil v nobeni komi zvezi ali stranki, kot recimo ta za katerega razlagaš, da ne more biti slabše pod njim. Ta je učenec avtokratskega načina vladanja in oblasti. Tolk rad imaš zgodovino izpred 80 let in več a tole izpred 40 let bi pa kar rad pozabil in zatušal.
    • Mah, jaz lahko že sedaj BTjca s prikolico naložim krepko čez to omejitev in to povsem legalno. Še FucksWagen s prikolico je lahko krepko čez to omejitev. Bolj me moti druga stvar: predstavljaj si voznika - začetnika v vozilu z 200 kW, 380 Nm in težo 3,7 tone, kot je recimo Mercedes Benz VLE... Ali pa kakega starejšega občana, ki se gre lepo sončno nedeljo sprehajat po Nanosu, potem pa med vožnjo nazaj proti Novi Gorici na mostu čez Lijak zaspi in pride na nasprotno stran, ko se mu nasproti pripelje kakšna 19-letnica (tako kot je bilo pred dobrim mesecem dni, le da je bil takrat model z dvo-tonsko Teslo)...   Počasi me postaja strah...
    • Ahm, a tole je pa kr od nekod padlo? Me zanima a si upaš po resnici povedat koga si volil?   Se boš moral malo bolj potrudit pri manipulacijah... sej bo šlo.
    • Zakaj? Zato k sm kmet an s hribu doma, pei mam mal "zapozneli vžig" pa predn men užge, mal traja...
    • Ja lahko se boš oreng naložil po novem... pa ko jebe varnost. Varnost je "for pussies". 😜
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.