RoKo Napisano 19. november, 2005 Prijavi Napisano 19. november, 2005 Ja Sorry tu: http://www.blaupunkt.de/infotainment_3.asp LP Citiraj
ReDevil Napisano 22. november, 2005 Prijavi Napisano 22. november, 2005 Aja toma? moram te pohvalt da je moja ?katla v kufru zdej marsikomu precej bolj prijetna za o?i, kokr je bla prej in tle grejo zasluge teb - no pa mal tut temu materialu v kerga je oble?ena! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
apcih Napisano 22. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. november, 2005 je Priam napisal: Aja toma? moram te pohvalt da je moja ?katla v kufru zdej marsikomu precej bolj prijetna za o?i, kokr je bla prej in tle grejo zasluge teb - no pa mal tut temu materialu v kerga je oble?ena! Hvala hvala brez ploskanja prosm Citiraj
uklopko Napisano 23. november, 2005 Prijavi Napisano 23. november, 2005 A ma tangice?????????? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 24. november, 2005 Prijavi Napisano 24. november, 2005 Ne Uros sam tut dokler je bla naga mi pa tut ni bla usec! Mi je bol ce je oblecena s stilom! ))) Pa u kurbirski rdeci barvi! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 25. november, 2005 Prijavi Napisano 25. november, 2005 Ma priam tvoj avto je ?e itak cel NE stajli? ampak kurbi?!! Hec!!! Najbol poudarjo tvojo ki?to robniki!!! Ajd!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
apcih Napisano 16. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 16. april, 2006 moja mazdica je dobila spet nekaj min pozornosti, ker sm tako zaposlen da ne vem ve? kje se me glava dr?i, in priznam tudi da sem ratal malo slab?i bralec foruma, ?e dobro da so prazniki, ?e ne nebi bilo spet n?. no sedaj pa k dejanjem: naslon za roko je ?e malo dlje ?asa oble?en, danes je pa ?e prestavna ro?ica dobila novo kiklco. zato bom kr nalepu slikce in si oglejte moje doma?e packanje Citiraj
zdravek Napisano 16. april, 2006 Prijavi Napisano 16. april, 2006 malo presvjetla boja za moj ukus.. Citiraj
David Napisano 16. april, 2006 Prijavi Napisano 16. april, 2006 Mogo?e res malo preve? izstopa od ostalega...... :ne vem: Citiraj Feel free....
apcih Napisano 16. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 16. april, 2006 mogo?e zgleda bolj svetla zarad fle?a? je pa res da je malenkost svetlej?a od avtomobila Citiraj
poky Napisano 16. april, 2006 Prijavi Napisano 16. april, 2006 Jp,meni tudi se zdi malo presvetlo.... Ampak ?e pravi?,da je zaradi fle?a.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
apcih Napisano 17. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 17. april, 2006 no to je pa ista barva sam na drugem koncu avta, pa nedokon?ana zadeva ?e Citiraj
M-Fan Napisano 18. april, 2006 Prijavi Napisano 18. april, 2006 je apcih napisal: evo ?e sm najdu neki ?asa in sm se ?e mal spravu v izdelavo, sicer mi je nekaj ur uzelo iskanje materiala in sm iskov po trgovinah raznorazne stvari. od bas reflex cevi do uvodnic za kable, piramidasto peno, neonke, pa ?e neki malenkosti.Nekaj kosov opreme ?e ?aka da jo zmontiram. ampak prtla?nik bo bol prostoren. ?e neki slikc.LP Zkaj pa ne pride? v Trbovlje na Avtoshow? :ne vem: Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.