mi_c_ho Napisano 19. februar, 2016 Prijavi Napisano 19. februar, 2016 V?eraj je med vo?njo nekaj narahlo po?ilo v levem delu ma?ine in avto je izgubil mo?. Ve? kot 80-90 ni ?lo. Pa bolj izrazito ?vi?ganje turbine se je sli?alo. Vseeno sem peljal ?e 5km do doma. Potem sem ga odpeljal do mehanika in so se pri?gali se lu?ka za motor in DSC. Pogledal ga bo danes. Rekel je, da se mu zdi, da je po?ila tla?na cev pri interkulerju. Je mogo?e ?e kdo imel podobno te?avo? Koliko pribli?no pride ta cev, ?e je res to te?ava? Citiraj
mi_c_ho Napisano 19. februar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 19. februar, 2016 Preperela objemka in posledi?no sneta cev na interkulerju... Citiraj
Z M A J Napisano 19. februar, 2016 Prijavi Napisano 19. februar, 2016 Preperela objemka in posledi?no sneta cev na interkulerju...To je super, ker bo verjetno strosek zanemarljiv? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 19. februar, 2016 Prijavi Napisano 19. februar, 2016 Pri moji je po?la preperela cev. Pri zamenjavi je po?il ?e preperel intercooler, ?eprav je bil star samo 7 let. Sledilo je varjenje. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.