Marko_mx-3 Napisano 7. november, 2005 Prijavi Napisano 7. november, 2005 A se je ?e kdo kaj igral s tem program?kom? Za download press here Na prilo?eni slikci probite uganit kje je to? Uglavnem se gre za satelitske posnetke celega sveta. Citiraj
uklopko Napisano 8. november, 2005 Prijavi Napisano 8. november, 2005 Dobrojutro!!! Ja tale program?ek je res uredu sam so nekatere stvari mal nenatan?ne!!! drga? je pa slikca iz tromostovja no kukr js poznam lublano!! LP Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 8. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2005 ?e ena zanimiva Citiraj
D.J. Napisano 8. november, 2005 Prijavi Napisano 8. november, 2005 Pre?erc pa Br?ni?eva Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
Symon Napisano 8. november, 2005 Prijavi Napisano 8. november, 2005 Morav?e so not!!! Pa moj Pogled (ne poimensko amapk who cares. Show must go! Marko pa Tosamo, pa tvojo bajto sem najdu.. ?e bolj?o resolucijo bi rabu. Pomoje bi najdu sebe v svoji sobi. Pa Peđoja na dvoru??u (ker so stare slike). Super tale Google Earth! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 9. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 9. november, 2005 A si ti ziher da si takrat ko so te slike nastale ?e imel 106, ?e dobr pogleda? je avtocesta narejena komaj do Lukovice oz. ?e manj. To se pravi sa so posnetki stari tri leta ali ve? Citiraj
Symon Napisano 9. november, 2005 Prijavi Napisano 9. november, 2005 Ups... Hja ok pol pa moja ?tirka. Glavno, da je na?a bajta na sliki pa ?eprav je ful mali del Slovenije ampak mi smo zraven. Ravno cela ob?ina (do Pe?) je. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.