Skoči na vsebino

Prevozi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Za iskalce prevozov

Ali gre kdo slu?ajno od L (Letali?ka)j proti Medvodam? Ali pa vsaj do ?ele?ni?ke LJ...

Moram motor tam pustiti :)

• 9 let kasneje...
Napisano

Da ne odpiram nove teme...

V petek med 8:00 in 11:00 bo najbrž za prevzet en paketek (dva živa enodnevna piščančka - petelinčka) v Domžalah, točneje Groblje 3.

Če se meni ne bo izšlo, kaj bi lahko kdo od forumašev to pobral in popazil do sobote?

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Mal sem zmeden. Praviš enodnevna, kar pomeni da sploh ne veš a bosta, saj se še trenutno nista niti izvalila. A ne rabijo teli piščanci 35 stopinj prostora vsaj kak teden. Men bi do sobote revčki že pocrkali :nevem:

33112_1.png

Napisano

Trdijo, da bodo jutri zvaljeni in v petek pripravljeni za transport.

35°C? Za žive imet je malo veliko, za peči jih je malo premalo... Dovolj je, če imajo 20 - 25 °C, samo, da je suho in brez prepiha...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.