Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zdravo, imam te?avo pri Xedos 9, in sicer, ko je avto zaklenjen se alarm vklaplja sam od sebe. Zanima me, kako to popraviti?

Bral sem, da se alarm lahko izklopi pod volanom ali nekje pri voznikovih vratih? Ampak jaz se ne spoznam na to.

Potem sem bral, da ko avto zaklene? klju? obrne? dva krat levo in potem dva krat desno za reset alarma... Je mo?no, da bi to kaj pomagalo oziroma je imel kdo kak?ne izku?nje s to te?avo?

Ali bi lahko v ma?ini v glavni ?katli izklopil horn? Bi morda to zadostovalo in bi v primeru vklopa alarma utripali smerokazi, zvok pa ne bi bil prisoten? Ker eni avti imajo dve vrsti troble - ena za alarm in navadna, ki jo uporabi? v prometu.

Morda kak?en nasvet? Pa da je enostaven za lajka.

?e ne pa prosim kak?en kontakt nekoga, ki se spozna na zadevo... Okolica Celja...

Hvala

Napisano

Ali se alarm vklopi takoj ko zaklene? avto ali ob?asno sam od sebe?

Imel sem isti problem - kriv je bil "ultrazvo?ni" senzor ki se nahaja pri stre?nem oknu!

Preberi si tele teme:

http://www.mazda-si.net/topic/5225-xedos-9-25-v6/?p=136823

http://www.mazda-si.net/topic/13369-xedos-9-alarm/?hl=%2Bxedos+%2Balarm

Napisano

Ne, alarm se vklopi kdaj se mu pa? zljubi. Enkrat se mi je v pol urah dva krat in to pono?i in ni fajn, ker ima res full glasno sireno. :D Druga?e pa se vklopi, ko se mu zaljubi. Je pa full ob?utljiv. Se mi je tudi ?e drugod vklopil, ko je avto mimo park placa ?vignil in podobno. 

Hvala za linke. Sem prebral in najbolj?a re?itev, ki bi lahko pomagala je odklopiti senzor. Torej juti odklopim senzor pri stre?nem oknu in spredaj ?e pogledam, ?e je senzor v redu. Hvala ti lepa. Poro?am, ?e se bo ?e vklopil. :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• To sem mislil v kontekstu zmogljivosti...tisto,ko sem pisal o max. navoru. Drugače pa imaš 100% prav. Rotirajoči stroji-vrtalni vijačnik,udarni vijačnik,cirkular,kotna brusilka,tračna žaga,motorka itd...tukaj se pri meni konča. Tudi pri svedrih,žagicah ipd.-dreka ne kupujem več...sem imel eno res neprijetno izkušnjo pri svedrih. Sem nekdaj za "mali cvenk" kupil ene svedre...Mister tool ali nekaj takega🙄...je že zeloooo dolgo tega...cca. 30-35 let....v setu svedri za kovino,svedri za les,svedri za kamen.... In sem vrtal luknjo 5mm v pločevino-Knauf-profil...z levo roko držal profil,z desno vrtal z vrtalnikom Kress 500BS-sem ga tukaj že predstavil. In ko je sveder zagrabil-pok,se je sveder zlomil,in spodrsne stroj proti roki😲.... Sem imel še srečo-lih tisti 1cm,kjer gre žila čez kito ni vtrgalo,drugače pa kar orng rana....se je na srečo kar dobro zacelilo,a kri je bilo "adijo pamet...,da je žena skoraj v nezavest padla.....je dobesedno "teklo" po tleh...😬 Pa si pol misliš-butelj...samo k je že prepozno....🙁   Dreka-ne hvala....toliko se pa imam rad,da mi tega ni treba.  
    • Ne moreš primerjati Makite z  šrotom od parkside. Najslabša Makita je svetlobna leta nad najboljšim parksideom. Naj samo povem, da sem samo enkrat kupil električni rezalnik od parkside. Med delom ( pri visokih obratih, seveda) je razneslo nož in ostanki so poškodovali ohišje.  Del ohišja se je zaril v stol poleg mene. Dobro, da sem ostal živ. Od takrat ne kupujem več poceni orodja, pa četudi ga rabim samo enkrat. Recimo za razrez dveh desk sem kupil novo Makito baterijsko 36V cirkulano žago. Vem, da jo bom še kdaj rabil.😉
    • Skrajni čas za povečanje motorne moči vozila oz. nakup močnejšega, haha   Obisk črpalke precej prijaznejši do denarnice | 24ur.com WWW.24UR.COM Opolnoči stopajo v veljavo nove cene naftnih derivatov. Liter bencina bo z 1,530 evra cenejši za 6,2 centa, dizel z 1,607 evra za 11,1 centa, kurilno olje pa z 1,200 evra za 11,8 centa.  
    • Pogorela najvišje ležeča kmetija: poginile vse živali, lastnik poškodovan | 24ur.com WWW.24UR.COM Požar je minulo noč zajel najvišje ležečo kmetijo v Sloveniji, kmetijo Bukovnik pod Raduho. Po prvih podatkih Policijske uprave Celje je požar zajel celotno domačijo, tako stanovanjsko hišo kot gospodarska...  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.