Alex Napisano 26. oktober, 2016 Avtor Prijavi Napisano 26. oktober, 2016 Najnovej?e informacije-bodo probali urediti vpis te dimenzije 17 col , ker naj bi jo pozabili vpisati ob uvozu v Slo.Danes sem sre?al Gelipterja in mu pokazal moj homologacijski karton?ek v katerem so vpisana celo 13 in 14 colska plati??a zamazdo 6. Pa sej ni to stoenka. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 27. oktober, 2016 Prijavi Napisano 27. oktober, 2016 Hehe, ?e 15-pal?na plati??a gredo "za mi?jega" mimo zavornih ?eljusti, 13 ali 14 pa ne bi upal poskusit na lastnem vozilu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 27. oktober, 2016 Prijavi Napisano 27. oktober, 2016 Ej....Alex..res me ?udi da so ti napisali take dimenzije na homologaciski karton?ek...noro.no zdaj bo? re?il...tako ko da bo? lahko dal gor 17.col feltne.dobro zrihtaj Res je bli zo zajebancija..he he lp Citiraj
Alex Napisano 18. november, 2016 Avtor Prijavi Napisano 18. november, 2016 Ekola, po dolgotrajni sagi so mi le vpisali 17-ke v nov homolog. karton?ek in to brez stro?kov. Moram pa pohvalit g.Valterja na homologaciji na Avtoplusu Kp, ker se je resni?no zavzel za moj primer in ga na koncu tudi uspe?no pripeljal do konca......torej, spomladi gredo 17- ke gor. 3 Citiraj
Gelipter Napisano 18. november, 2016 Prijavi Napisano 18. november, 2016 Ekola, po dolgotrajni sagi so mi le vpisali 17-ke v nov homolog. karton?ek in to brez stro?kov. Moram pa pohvalit g.Valterja na homologaciji na Avtoplusu Kp, ker se je resni?no zavzel za moj primer in ga na koncu tudi uspe?no pripeljal do konca......torej, spomladi gredo 17- ke gor.Ej...super samo ,da si zrihtal...samo pa res je bla Jeba.za homologirat te 17-ke.dobro jih zrihtal lp Citiraj
sony Napisano 24. januar, 2017 Prijavi Napisano 24. januar, 2017 Bom kar tu vpra?al imam mazdo 6 08 2 generacije in me zanima ?e pa?ejo na njo feltne od 1 generacije 6tice? gre pa se za 16 col orginal alu plati??a ker trenutno imam gor 18 colo leto in zimo in bi raje imel zimske 16ke Citiraj
LabiGT Napisano 24. januar, 2017 Prijavi Napisano 24. januar, 2017 Pasejo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
sony Napisano 24. januar, 2017 Prijavi Napisano 24. januar, 2017 Pasejosuper ker z 18 colnimi mi sploh ni v?e? v zimskih razmerah pa ?e veliko ? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.