Pismo učiteljice:
Spoštovani gospod oče, vaš sin ne je dobil oceno štiri pri likovnem, ker je narisl miš na tleh pa sem se je zares ustrašila.
Oče odgovori:
Lahko mu date tud tri, ker doma je narisal pizdo na štedilniku in sem si zato opekel moda, a dedek pa jezik.
Pomoje da je to z IQ-jem tako kot s kelvini.
Boss, zakaj o majhnem IQ govoriš v pretekliku? Saj poznaš vic ko so Bosanca vprašali: Šta bi ti, bolan, više volio da si lijep ili glup.
OK, torej gre nekako takole. Ker sem imel majhen IQ sem se ukvarjal s športom in zjebal koleno. Zaradi tega in rahle negibljivosti kolena ne morem čisto stegnit zato hodim nekoliko počasneje. Seveda tudi z drugo, da ne bi izgladalo kot da šepam. Po teh podatkih v članku torej mam še manjši IQ, ker hodim počasneje. Se pravi mi IQ pada z vsako potezo, ki jo naredim.
Aja čist tko, kolk je lohk najmanjši IQ? Mislim čist tko v info, da slučajno ne prebijem spodnje meja, aja pa to bolj prjatla zanima kot mene.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.