Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Na 6-ki imam momo feltne. 
    • To je preozek vzorec, da bi govorili o kvarljivosti. Če pogledamo širšo sliko, je Mazda med najbolj zanesljivimi, če jo redno servisiraš. Prejšnjo Mazdo 3 sem vozil 10 let brez ene težave. Zdajšnja CX-30 nima še 2 leti, do zdaj vse B.P. (toktok)
    • Sam sem na Cliotu imel 6 let RC24 15" v antracitni barvi. Moram reči, da so felge tega proizvajalca zelo kvalitetne glede na ceno. Ko sem avto prodal je bil lak na njih kot nov, pa sem se pogosto vozil po makadamu in občasno po "jagrskih" cestah. Všeč so mi tudi platišča od Autec. Edino, kar me moti na večini aftermarket proizvajalcev je, da ne morejo dobiti enega pametnega oblikovalca za pokrovčke. Felga zgleda carsko, pokrovčki pa kot da so iz Wish.com. Edina proizvajalca, ki imata za moj okus lepe pokrovčke sta Momo in OZ. 
    • Papir prenese vse. Bog ve, zakaj so pokvarljivi... Zato ker so nemški avti oh in sploh, da bi potencialne kupce mazd prestrašili in odvrnili od nakupa in jim ponudili nemške avte... 
    • Take imamo od "vplivnic". In potem se čudimo vedno bolj omejenim otrokom, ko poslušajo take kokoške. Nikoli ne zamudi, da bi bila dve minuti tiho.  https://www.24ur.com/popin/tuja-scena/kim-kardashian-ne-verjame-da-so-leta-1969-pristali-na-luni-sami-se-prepricajte.html  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.