LabiGT Napisano 8. december, 2005 Prijavi Napisano 8. december, 2005 vse najboljse Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 8. december, 2005 Prijavi Napisano 8. december, 2005 Symon - levelup +1 vse najbolj?e Citiraj
David Napisano 8. december, 2005 Prijavi Napisano 8. december, 2005 Symoooon.... evo pa si ?e ti prlezu ?ez leto.... ti cel, avto cel.... Keep on the good work out here.... LP daVid Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 8. december, 2005 Prijavi Napisano 8. december, 2005 hep brdei majkemu.... vsi mate zdaj rojstne dneve... Citiraj LP KAALman
Grega_ Napisano 8. december, 2005 Prijavi Napisano 8. december, 2005 vse najbolj?e symon :mi pijemoo: Citiraj
poky Napisano 8. december, 2005 Prijavi Napisano 8. december, 2005 Ej "mladeni?" VSE NAJBOLJ?E!!!! :mi pijemoo: Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LEPI Napisano 8. december, 2005 Prijavi Napisano 8. december, 2005 vse najbolj?e :mi pijemoo: Citiraj
uklopko Napisano 8. december, 2005 Prijavi Napisano 8. december, 2005 Moje so?alje ker si eno leto starej?i Vse naj naj LP Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 8. december, 2005 Prijavi Napisano 8. december, 2005 Moje so?alje ker si eno leto starej?i Res sem se zamislil. 21 let sem ?e star. ?e 1x toliko pa bom ?e 42. Pa pravzaprav nisem ?e ni? posebnega v ?ibljenju naredu. ?e malo pa bom v krizi. Citiraj
komar Napisano 9. december, 2005 Prijavi Napisano 9. december, 2005 Res sem se zamislil. 21 let sem ?e star. ?e 1x toliko pa bom ?e 42. Pa pravzaprav nisem ?e ni? posebnega v ?ibljenju naredu. ?e malo pa bom v krizi. Ni panike - jaz sem ?e kar blizu tej cifri pa krize nini!!!! Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 9. december, 2005 Prijavi Napisano 9. december, 2005 Jaoooo.Symon,10 let si mlaj?i pa se ?e sekira???? Jaz se sploh ne!!!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
wiperboy Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 Vse najbolj?e symon malo pozno ali ipak :mi pijemoo: Citiraj gremo na?i.....
Marko_mx-3 Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 Pa zakaj dela? reklamo za tegale BMW-ja, v tvojem profilu? :ne vem: Citiraj
Symon Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 Pa zakaj dela? reklamo za tegale BMW-ja, v tvojem profilu? KJE????? A na avtomobilizmu? Meni poka?e pri mojem profilu pa? moj profil, ko kliknem na ikonco za avto, mi poka?e moj avto. :ne vem: Mi je pa ?e en neki takega reku ampak jaz imam vse prav nastavljeno. Pomoje je stre?nik malo ?uden al pa je kod kaj sabotiral. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 Evo ko tole kar je v okvir?ku klikne? se odpre BMW http://www.avtomobilizem.com/modules/carsh....php?car_id=147 Citiraj
Symon Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 A je Priam kaj opazil? No zdaj sem popravil, res ne vem kako mi je to ratalo. Fak ej a so tile smjliji novi al pa jih prej sploh nisem porajtal. So pa hudi>> Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 Ti jih opazu nisi so ?e kar nekaj ?asa na sceni Citiraj
ReDevil Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 Glede na to kok ti zamujam s ?estitkami, najbol? da jih kar prenesem za nasledni RD! Ampak bolje pozno kot nikoli! P.S. Glede na pretekle probleme z netom, mi je loh pol opro??eno! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 P.S. Glede na pretekle probleme z netom, mi je loh pol opro??eno! Glavno, da si nazaj! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 Takole Symon nekaj zanimivega sem zate najdel Click here to see Video Click here to see Video Citiraj
ReDevil Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 Ja nazaj sem, s ko?o, kostmi in ?e zmeri aktivnim rde?im pra-mazdilakom! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.