Sasa Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 Sem tak?en ?isto novi ?lan tega finega foruma, sicer me imate za fanti?ka ker je na tem forumu res mal ?ensk ampak mazda kraljica je pa? tak?na, da me je o?arala, zdaj pa ?e ta forum. Res sem hvale?na vsem vam k ste mi dal koristne napotke kako mojo mazdico spravit nazaj v pogon. Sicer bom morala zelo zavihat rokave, bo pa malo la?je ?e zlasti zdaj ko sem dobila malo upanja s pomo?jo podatkov, ki ste mi jih vi prijazni forum?ani podali ! ?e re?em HVALA je premalo...ko najdem besedo, ki bo enakovredna "hvala" hvale?nosti jo sporo?im ! Sa?a Citiraj Modrost sestoji iz tega, da vzame? ?ivljenje tak?no kot je in samo v?asih sanja? o tem kak?no naj bi bilo.
poky Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 Hrabri mi?ek,vedno pripravljen pomagati.... Punce so res bolj redke tu na forumu,zato nam ne zameri,?e smo te meli za fanta!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 13. december, 2005 Prijavi Napisano 13. december, 2005 Tvoj prvi mail sem 3x prebral, da bi ugotovil katerega spola si , ker Sa?a je lahko tako mo?ko kot ?ensko. Stavim jurja, da so te tudi na kak?nem drugem forumu nehote zamenjali spol, ?e nisi ?e na za?etku povedala kdo si. Citiraj
Sasa Napisano 15. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2005 Hrabri mi?ek,vedno pripravljen pomagati.... Punce so res bolj redke tu na forumu,zato nam ne zameri,?e smo te meli za fanta!! Sam si pa ne morem, da ti ne napi?em..... tle pogumna deklica k ma te?avo z mazdico, ti bi pa ti?a ven jemal hehehe kreativna ni kaj druga?e pa hvala za vsakr?no pripravljenost na pomo?... u?ivaj dan ! pa ?im ve? sre?e pri "pomo?i" bejbam ajt sa?a Tvoj prvi mail sem 3x prebral, da bi ugotovil katerega spola si , ker Sa?a je lahko tako mo?ko kot ?ensko. Stavim jurja, da so te tudi na kak?nem drugem forumu nehote zamenjali spol, ?e nisi ?e na za?etku povedala kdo si. lepo od tebe, da si si vzel ?as za razbrat spol... tko al tko me pa vsi zamenjujejo (ne ravno na forumih k je ta prvi) k sem pa? nevtralno ime no lep dan ! nasmejan ! s. Citiraj Modrost sestoji iz tega, da vzame? ?ivljenje tak?no kot je in samo v?asih sanja? o tem kak?no naj bi bilo.
mazda-mx3 Napisano 15. december, 2005 Prijavi Napisano 15. december, 2005 Sam si pa ne morem, da ti ne napi?em..... tle pogumna deklica k ma te?avo z mazdico, ti bi pa ti?a ven jemal hehehe kreativna ni kaj druga?e pa hvala za vsakr?no pripravljenost na pomo?... u?ivaj dan ! pa ?im ve? sre?e pri "pomo?i" bejbam Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Sasa Napisano 15. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2005 sam si pa zabavensploh ne ve? kok si me spravu v smehajt tole pa zate ) k bejbe tut padamo na to Citiraj Modrost sestoji iz tega, da vzame? ?ivljenje tak?no kot je in samo v?asih sanja? o tem kak?no naj bi bilo.
mazda-mx3 Napisano 15. december, 2005 Prijavi Napisano 15. december, 2005 sam si pa zabavensploh ne ve? kok si me spravu v smehajt tole pa zate ) k bejbe tut padamo na to hihi ma sam, da si se nasmejala p.s. hvala Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 15. december, 2005 Prijavi Napisano 15. december, 2005 Hihihi Pa sej ne morem verjet kake kolobocije dogajajo tle gor.... poky napaden, luka napaden.... LP daVid Citiraj Feel free....
poky Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 Ma ne,nisn bil jaz napaden ampak moj podpis.... ?e bi bla punca iz ?tajerske,bi vedla v ?em je fora tega podpisa... Tak da Sasa,niti najmanj ni to namenjeno tebi!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 Poky - kaj pa ?e bo sedaj punca razo?arana??? Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 Se da to hitro popravit.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Sasa Napisano 16. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2005 Se da to hitro popravit.... olala.. pa saj nisem napadala madonca nooooooo tut tisti podpis je bil samo opazka ...hmmm ?e je to ?tajerska fora, potem bi lahk vedla zanjo, k sem pa ?tajerka mal ?e pome?ana z lj. k pa? tukaj ?ivim. pa itak sem te po?tekala da si zabaven, ?e si me pa v?eraj tko fino spravu v uni ta glasni smeh...tako da brez zamere (sicer imamo pa ?enske en blazno zopern problem?ek - znamo bit prav fino te?ne in nadle?ne ajt, lep nasmejan dan! pa ?e koga/katero drugo spravi mal v smeh ! ! olala.. pa saj nisem napadala madonca nooooooo tut tisti podpis je bil samo opazka ...hmmm ?e je to ?tajerska fora, potem bi lahk vedla zanjo, k sem pa ?tajerka mal ?e pome?ana z lj. k pa? tukaj ?ivim. pa itak sem te po?tekala da si zabaven, ?e si me pa v?eraj tko fino spravu v uni ta glasni smeh...tako da brez zamere (sicer imamo pa ?enske en blazno zopern problem?ek - znamo bit prav fino te?ne in nadle?ne ajt, lep nasmejan dan! pa ?e koga/katero drugo spravi mal v smeh ! ! ma ne me zezat..kje je zdaj uni ti? k ga je treba dat vun ????????? sej je bil fajni nooooooooooo Citiraj Modrost sestoji iz tega, da vzame? ?ivljenje tak?no kot je in samo v?asih sanja? o tem kak?no naj bi bilo.
David Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 ?e tam kjer je bil.-.... Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 ti?a vun poje ?krat bolfenk v intervjuju z reporter Milanom, to je ena komi?na oddaja vsak dan okoli 11h na eni ?tajerski radijski postaji... ceprav meni je boljsi, ko razlaga kako so ga motili med spanjem Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
komar Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 ti?a vun poje ?krat bolfenk v intervjuju z reporter Milanom, to je ena komi?na oddaja vsak dan okoli 11h na eni ?tajerski radijski postaji... ceprav meni je boljsi, ko razlaga kako so ga motili med spanjem Bravo!!!! In potem svizec zavije ?okolado.... Citiraj Papa, Tomi
mazda-mx3 Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 poglejte moj prejsnji post Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 Luka pa ti si primorc...ka ti tote ?tajerce poslu?a?... tam je oni tomi doma... oni ki dela zum zum.... Citiraj Feel free....
komar Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 Heh, te dneve delam bolj ?ih-?ih - virusi napadajo!!! Citiraj Papa, Tomi
mazda-mx3 Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 Luka pa ti si primorc...ka ti tote ?tajerce poslu?a?... tam je oni tomi doma... oni ki dela zum zum.... David sej ve? kako je, Primorci in ?tajerci bi bli ta bolj?i prijatli, ?e nebi blo Slovenije vmes..heheheheh Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
komar Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 David sej ve? kako je, Primorci in ?tajerci bi bli ta bolj?i prijatli, ?e nebi blo Slovenije vmes..heheheheh Evo zakaj se tolko dobro ?tekama s totim ?tajercem komarsim....EVO EVO Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 sedi pet........LITROV VINA MORAS SEDAJ SPIT NA RA?UN PRIJATELJEV ?TAJERCEV...ampak David...5 litrov ?marnice...hihi...da bo res vesel in odpiljen december lol Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 Ajooooj ne omenjaj ?marnice....tisto te zme?anga in ?udnega nardi...pa faco ti v levo zategne.... agrrrr... not anymore..pleaaaaaaseeee....... Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 Ajooooj ne omenjaj ?marnice....tisto te zme?anga in ?udnega nardi...pa faco ti v levo zategne.... agrrrr... not anymore..pleaaaaaaseeee....... don't be a pussy!!!!! :mi pijemoo: Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 Ej ?e tako nikoli ne pijem...in pol me toka pit ?e ?marnico....jaooo spet pusssyyyy..... Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.