Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Mislišvna eni strani ploske.. ne-niso....so bolj za zmogljivost ne glede na finiš. Če se ne motim...pač sklepam🙄...tiste prečke so iz medenine? Ima Knipex "vse živo", in pri npr. elektroničarskih vem,da navajajo kak tip "ugriza" oz. ostric gre pri kleščah. Sem lih na šihtu...bom proti večeru prebrskal in pogledal,kaj imajo vse za tak namen in objavim.
-
Se pogovarjata Rus in Slovenec: - "Mi imamo rudna bogastva." - "Mi imamo pa Goloba." - "Mi imamo mogočno in močno vojsko." - "Mi imamo pa Goloba." - "Mi imamo nacionalni ponos." - "Mi imamo pa Goloba." - "Pa vi nimate nič drugega kot Goloba?" - "Če bi vi imeli Goloba tudi vi ne bi imeli nič drugega..."
-
Jaz bi potreboval nove ščipalke za rezanje prečk, ko jih zamenjujem na vratovih. S tem, da naj bi bile čim bolj ravne zgoraj, da lahko odščipnem prečko čim bliže vratu. A so te ravne zgoraj?
-
Če ni v voznem stanju, je poraba FucksWagna še manjša... Moram pa priznati, da so ga na zadnjem servisu očitno spravili k pameti. Mogoče bo celo ratal vozilo. Avto pa to najbrž ne bo nikoli...
-