KAALman Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 1x redni servis: olje, sve?ke, ol. filter -> 15k SIT (delal sam) 1x termostat in nekaj tesnil -> okrog 15k SIT (menjal sam) 1x zavarovanje -> 200k SIT +-10k SIT (skupaj s cestnim skladom in teh. pregledom) 1x plati??a pa gume 205/45R16 -> 130k SIT (vklju?no z monta?o,...) * 1x homologacija plati?? -> 15k SIT * 1x zimske gume -> 80k SIT (vklju?no z monta?o,...) 1x nov radio -> 50k SIT * ve?ina cifer je zaokro?ena ostali stro?ki goriva-> glej priponko p/s: vrstice ozna?ene z * so bile nepotrebne , ampak sem si jih pa? ?elel... Citiraj LP KAALman
ReDevil Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 Ja sej zarad takih podatkov pa marsikdo pol posku?a pamet prodajat u stilu: avto je luksuz, najcenej so pa noge! Je pa tut zanimivo, da niti ne dela? tok velik kilometrov, ker pol pri tej popre?ni porabi bi bla cifra precej drga?na (?e bi delu npr. 40 k KM na leto) Citiraj Dobrodo?li na forumu!
KAALman Napisano 18. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 18. december, 2005 zdravo dejstvo je , da ?e bi delal 5k km ve? na leto, bi obvezno vozil dizla... zaenkrat pa bo ?e tako kot je Citiraj LP KAALman
ReDevil Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 Ja sej traktor scena, to bi bla dost logi?na posledica velikih kilometrov, jaz pa ko ra?unam, raj? probam ?imprej pozabit zadnje leto, naredu sm cca 37.000 km, kar pomen vsaj enih 800-000 SIT za bencin, da registracije, gum, rednih servisov, sklopke in ?e ?esa raj? sploh ne pomislim! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
komar Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 KAALman, ti pa ima? res dosti prostega ?asa, da se z tako nepomembnimi stvarmi ubada? kot so stro?ki - dnar mora kro?it - najbolje, ?e od drugih k meni ... hehehe Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 Tomi za?aran krog...sam na koncu se pa useeno use pri meni ustavi.... Citiraj Feel free....
komar Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 Tomi za?aran krog...sam na koncu se pa useeno use pri meni ustavi.... AHA, pol pa ti vse za Mazdo in kamele porabi?...hahaha Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 No no pa ?e kaj bi se najdlo tomson.... hihihi Citiraj Feel free....
komar Napisano 18. december, 2005 Prijavi Napisano 18. december, 2005 No no pa ?e kaj bi se najdlo tomson.... hihihi Saj vem ja, to ti iz đeparca financira?....sedaj bo v tej rubriki dovolj, da ne bova zopet tepena! Citiraj Papa, Tomi
ReDevil Napisano 19. december, 2005 Prijavi Napisano 19. december, 2005 Ja ampak pr teli vajini cirkulaciji "streliva" pol potro?nik vedno potegne takratko! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
KAALman Napisano 19. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2005 KAALman, ti pa ima? res dosti prostega ?asa, da se z tako nepomembnimi stvarmi ubada? heh... ?e dela? vse sproti, potem to ne vzame ?asa skoraj ni? se pravi, ?e sproti ob dogodkih dokuemntira? kaj dela? Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.