Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• V to ne verjamem popolnoma ker te ful skrbi za njih, da ne bojo revčki propadli oziroma imeli manjše dobičke. 😜   OK, mal v hecu... men je bilo vedno zanimivo, da končna cifra podražitve je bila objavljena v ponedeljek dopoldne, ko so še imeli sejo in so se odločal a bodo posegali v trošarine. Dvomim, da so se sestajali v nedeljo.   Pa sej konec koncev to sploh ni tolk pomembno, ker že tako ali tako so jih ribal, ker so že sredi tedna razlagali, da bo šlo za precej visoko podražitev. In očitek je bil, da so s tem povzročili paniko. Kakšna bi šele bila, če bi to povedali šele v ponedeljek. Tudi če bi v petek to povedali bi bil v soboto in nedeljo stampedo na pumpe. Že tko je bil kaos v državi, ker nekdo ni vozil goriva na pumpe, kaj bi šele bilo, če bi folk pred vikendom zvedel kolk bo šlo dejansko gor.   Čudi me samo to, da še WC papirja niso kupoval zraven.  
    • Zato je pa Slovenija tam kjer je, ker je teh šest sporočil prikaz maksimalne inteligence določenega procenta desnih volilcev oz bolje rečeno - pomanjkanje le te. Pa sem prepričan, da po teh šestih sporočilih morajo njegovi možgani kar konkretno počivati, da se spet sestavijo nazaj. Ne bom trdil, da so vsi taki, je pa situacija kar žalostna.   Dajmo mu priložnost, da nam dokaže nasprotno  
    • Maščevanje Petrolu (se spomniš, kako se prejšnja vlada maščevala STA). Pa kot sem dopolnil zgoraj, torkova cena je bila v petek ob 20h zelo zelo verjetno že znana, največ kakšen cent gor ali dol (v petek ni prišlo do bistvenih sprememb cen in se zato 10 dnevno povprečje ni moglo bistveno spremeniti).  
    • Glej, situacija, ki jo ni zakrivila ne Slovenija in ne Holobova vlada je krojila predvolilne debate in vsi so iskali napake v koaliciji. Iskali so tiste velike, ampak jih ni bilo, pa so bile pol dovolj že tiste majhne.   In torej karkoli bi naredila vlada bi bilo enako:   - scenarij a, ko držijo nižje cene, zmanjšujejo ali celo ukinjajo dodatne pripsevke na gorivo so prinesli bencinski turizem, ki je poleg domačih runkeljnov še dodatno praznil črpalke in delal nejevoljo ljudem, kot smo bili priča.  - scenarij b, ki bi preprečil tujcem da tankajo pri nas pa bi danes pomenil ceno nekje v višini Italijanske in Avstrijske cene, kar bi opozicija šele raztrgala.   Kar koli bi naredili bi bil pogrom in ja, seveda pred volitvami tega pa res nočeš, da bi neka situacija na katero v tujini nimaš vpliva, krojila domače volitve. Ja zato je bil narejen tudi kakšen populističen ukrep, ne da bi volitve dobili ampak, da jih ne bi izgubili.   Pa sej verjetno ne misliš, da če bi bila situacija obrnjena, da bi bilo pa kako drugače.   Ok, pol pa ti povej, kaj je bil glavni vzrok. Jaz sem to pridno izkoriščal in sem tankal na obvoznici in ne v mestu, kar je bilo bolj priročno in elegantno.
    • Zato pa smrdi tulk bolj hudič golobji🤣
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.