Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pri nas je to ?e kdo po?el? TBS v linku je le za ameri?ki trg.

Nekaj sporocil nazaj v tej temi je govora o tem >> http://www.mazda-si.net/topic/10873-mazda-6-iii-usb-problem/?p=329428

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Tisti, ki ste menjavali bluetooth/USB modul, ste morali po modifikaciji ponovno upariti telefon z avtom?

Koliko ?asa traja za branje klju?ka? 3 minute za 4GB komadov je ok (32GB klju?ek, izklju?no samo glasba na USB)?

Bluetooth, ko je avto sve?e zagnan, koliko ?asa traja, da vam za?ne brat glasbo npr. (ko napi?e da ne more predvajat audio naprave zaradi prena?anja podatkov). Ima kdo Iphone 6, vse deluje kot mora? 

Ste morali ob prevzemu avta kaj podpisati/je poseg razviden preko Mazdinega server sistema?

Hvala vnaprej,

Jure

Napisano

Ja, ponovno mora? upariti telefon, prenesti imenik, dodati hitre kontakte....

Branje USB klju?ka je precej hitrej?e, meni 16GB prebere v kakih 10 sekundah (to je samo prvi?, ko da? klju?ek notri, ob naslednjem zagonu ?pila takoj).

Preko Bluetooth-a ne poslu?am glasbe tako, da ne vem koliko rabi.

Mislim, da sem moral podpisati le nalog za zamenjavo module, ne spomnim se, ?e je bil ?e kak papir za reklamacijo, pa tudi ne bi vedel, ?e oz. kako je poseg bele?en.

Ja, je zelo unikaten ta sistem...

LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.

Napisano

Menja

Tisti, ki ste menjavali bluetooth/USB modul, ste morali po modifikaciji ponovno upariti telefon z avtom?

Koliko ?asa traja za branje klju?ka? 3 minute za 4GB komadov je ok (32GB klju?ek, izklju?no samo glasba na USB)?

Bluetooth, ko je avto sve?e zagnan, koliko ?asa traja, da vam za?ne brat glasbo npr. (ko napi?e da ne more predvajat audio naprave zaradi prena?anja podatkov). Ima kdo Iphone 6, vse deluje kot mora? 

Ste morali ob prevzemu avta kaj podpisati/je poseg razviden preko Mazdinega server sistema?

Hvala vnaprej,

Jure

Menja se BT modul, ki vsebuje tudi modul za prostorocno telefoniranje... zato je potrebno telefon na novo sparit in prenesti imenik... tako kot je napisal ze Stroker... 

Glede branja kljucka nevem, oliko casa traja... Imam notri 32GB kljucek in mogoce je samo prvic trajalo nekaj casa, da ga je prebralo... Sedaj zacne spilati zelo hitro po tem, ko aktiviram branje iz USB kljucka ... 

Sam uporabljam iPhone 6 in nimam problemov. Imenik in seznam zadnjih klicev se samodejno osvezuje ... 

Glede zapisnika ob menjavi modula... je bilo treba samo podpisati en papir ...

lp

Thomas

image.png

Napisano

Hvala za info. Sumi se mi potrjujejo.

Servis (na forumu ima slabo ime); najbolj ?udno mi je bilo to, da so prvo rekli, da je mesec treba ?akat. Od?akam kak teden potem pa pridem do njih po nekaj dneh zaradi druge stvari (nenormalno visoka poraba - so mi pojasnili da je ?i??enje DPF). Ker je bilo malo rompompoma, mi je pri?el to razlo?it sam vodja servisa. Ni problema, vse razumem, ko sem ?e tu se dogovorimo za termin menjave USB/BT modula. Naslednji dan me kli?ejo, da imajo modul - ?udno. Se dogovorimo za termin in mi z nekaj urno zamudo zamenjajo. Ni? mi niso dali za podpisat, se usedem in odpeljem. ?udno se mi je zdelo, da je bil telefon takoj uparjen. Ampak ok. ?ita USB, okrog 3-4 minute, najde muziko igra. Po zaustavitvi in ponovnemu zagonu zopet ?ita...  in ?ita.

Danes kli?em na drug (priznan) servis. Mojster mi pove, da bi moral telefon defenitivno ponovno uparit in da naj pripeljem avto mimo, da se vidi po nekih indikatorjih ali je modul menjan ali ne. Drug teden vse zvem, zaenkrat pa ka?e slabo za prvi servis.

Napisano

USB/Bluetooth modu se nahaja za sovoznikovim predalom levo. Poglej, ?e lahko vidi? oznako modula oz. Part Number", ki je GHP9-66-DH0Z.

Sicer pa, ?e je bil telefon takoj uparjen, pomeni, da modula sigurno niso menjali, ker se vsi podatki izgubijo oz. grejo s starim modulom.

LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.

Napisano

"Super". Ves ?as se spra?ujem, kaj imajo od tega da nategujejo. Imeli bi stranko za vsaj 5 let, naredijo pa bedarijo, katero vedo da bom opazil, sicer nebi uveljavljal garancije.

Napisano

Jaz bi obvestil MMC Slovenija. Eno ?isto prijazno pismo z opisom "servisa".

MMC-ju gotovo ni v interesu imeti nategatorskih serviserjev; me?e slabo lu? na celotno znamko.

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

Verjetno je mislil uvoznika MMS  :cheers:

lp

Thomas

image.png

Napisano

Pametno. Kar povej jim svoje. Ne vem kaj se to gredo. Kradejo ?as strankam in seveda sebi, za prazen ni??!? Res mi ni jasno, kako si lahko privo??ijo tako 'jebancijo' strank. Da pop**** res...

Napisano

Ker nisem mogel neposredno reklamirati storitev prve AH pri drugi, sem preko e-po?te obvestil MMS in prosil za odobritev. Sicer mi niso takoj odgovorili, me je pa ?e naslednji dan klical g. Andrej (sin lastnika). Prvi?, da je kdo vpra?al kaj je z opravljeno storitvijo in zadovoljstvom (o?e je poslal sina v ogenj...) in tu sem dal ?e eno ?anso.

Zadnji? so mi menjali celotni radijski modul, s ?imer me ni nih?e seznanil. Mnenja je bil, da glede na delovanje sistema bi moralo malenkost pomagati (?as nalaganja USB se je skraj?al za 30"), ni pa zadeve v celoti popravilo. Dogovorila sva se za termin, ki je bil danes in zadeva je urejena.

Moram re?i, da je mlaj?i pravi kontrast starej?emu, zadevo je opravil korektno, profesionalno in strokovno (kljub temu, da je ?e ?tudent), z vsemi pojasnili, ki jih kot stranka ?elim vedeti. Predvajalnik sva skupaj testirala - deluje bistveno hitreje - in zadeva je za mene re?ena. ?e bo Andrej od sedaj dalje skrbel za mojo "Zoomko", potem vidim prilo?nost za nadaljnje sodelovanje.

• 4 meseci kasneje...
Napisano

Mimogrede... a je kdo pogruntal v kak?nem formatu lahko naredi? playliste, da jih predvajalnik potem najde? 

Ker ?e mam na klju?ku tiso? komadov in mi zapa?e, da bi poslu?al neko playlisto in ne kar vse po abecedi... kako to naredim? Ker folderjev o?itno ne podpira... :(

LP U

• 4 tedne kasneje...
  • 3 leta kasneje...
Napisano

Pozdrav,

tokrat sem tukaj z tehni?no te?avo, ki je bolj kot ne samo "annoying".

V M6 2015 (pred faceliftoml) mi zmeraj predvaja prvo skladbo iz USB klju?a, potem ko dam  kontakt oz. ?tartam.

Na internetu sem bral, da bi naj hodli cel BT modul menjavat na servise in ne vem kaj ?e. Mene pa najdbolj zanima, ?e ma kdo tule kak?ne izku?nje s tem oz. mogo?e ?e na?el re?itev?

Hvala za vse odgovore.

Napisano

Pozdrav,

tokrat sem tukaj z tehni?no te?avo, ki je bolj kot ne samo "annoying".

V M6 2015 (pred faceliftoml) mi zmeraj predvaja prvo skladbo iz USB klju?a, potem ko dam  kontakt oz. ?tartam.

Na internetu sem bral, da bi naj hodli cel BT modul menjavat na servise in ne vem kaj ?e. Mene pa najdbolj zanima, ?e ma kdo tule kak?ne izku?nje s tem oz. mogo?e ?e na?el re?itev?

Hvala za vse odgovore.

Sem tvoje sporocilo premaknil v temo, kjer je bilo govora o tem... USB modul zamenjajo na servisu... nevem pa, kako je, ce je izven garancije... Najbolje, ce vprasas na servisu... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Dajm, hvala za prestavljanje, pa sn probu searchat, pa ni ni? najdl pod besedo "usb".

Torej, ?e prav razumem je zadeva taka, da je treba menjat modul, ?e ho?em odpravit te?ave "predvajanja prve pesmi"? Ajajaj, ja ni? se bom ustavu v Celu pr Selmarju, pa da vidmo, kaj bojo povedal.

Napisano

A je tale USB tako ob?utljiv al kaj. V?eraj porinem notri 64gb USB klju? z muziko, pa ne da ni? od sebe. Nekak ga ne zazna. :) Da vidimo zdej re-format..

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.