Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Neke hude suše se ne spomnim. Vsaj pri nas vrh hriba je bilo vode dovolj. Po dolini pa najbrž tudi. Čeprav, ja, nekaj je pa res bilo. Pri nas ni vodovoda ampak vsaka hiša zbira kapnico. Nekaterim sovaščanom s slabšimi vodnimi rezervoarji so res gasilci vozili, ker jim je presahnilo... No, vsekakor bi tudi dež lahko ponehal, ga je bilo za nekaj časa dovolj.
-
Je že @jures razložil... In, @Agerg, če podrobno prebereš, sem napisal "za rešit situacijo". Boljše se peljat brez klime kot pešačit...
-
Zame kar precej nenavadna novica, očitno mu bo kmalu zmanjkalo motivacije in bo želel početi še kaj drugega v življenju; Pogačar presenetil: Ne vidim se več dolgo v profesionalnem kolesarstvu | 24ur.com WWW.24UR.COM Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je v nedeljo še četrtič osvojil dirko po Franciji. Zdaj si bo privoščil nekaj zasluženega počitka...
-
Je potreba. Visoka vlaga, klima nujna, da posuši zrak v avtu. Vsaj za mene.
-
Kolega je kupil včeraj Fiat spider, 1.4, turbo multiair. Všečen avto, a zopet sem z mojimi 184 cm višine komaj še sedel v njem. Noter je vsa notranjost od Mazde. Avto ima ročni, natančen menjalnik z zelo kratkimi gibi. Zelo lepo potegne, a tudi žejen je. Povprečna poraba je bila 7,9 litra/100 km. Tudi pri avtocestni hitristi je še kar tih. Zanimiv avtoček. 😊
-