Skoči na vsebino

Mazdin evropski trojček nagrad za tehnologijo in dizajn

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• No, nabavil sem prav enak akumulator kot original. Kaj v tem primeru ni potrebno nič nastavljat?
    • to je vedno muka, jaz sem ravno dobil pozdrave iz IT, ko smo bili za prvomajske na izletu v Mirabilandiji in Ravenni.....omejitev 50km/h, vozil 60,70km/h, kazen 73€ (ker je pošta iz IT do doma hodila 7 dni sem zamudil opcijo plačila 59€ v prvih 5 dneh :), tako da.....polna kazen pa sicer letna e-vinjeta, tako da imajo kar visoke kazni v IT, bistveno višje kot v AT.....
    • Kam to pelje? Komunikacija samo z robotom. Jaz raje v vrsti čakam, da plačam, pa s kom še kako besedo rečem. Zavarovanje delam z agentom, da zram še podebatirama. Ej, ljudje, kam to pelje...samo SMS in maili...pa te in une ponudbe od robotov, pa te in une nagradne igre od raznih aplikacij in ponudnikov...  Pri molu me samo popust zanima, ne pa nagradne igre. Petrol sem že pred leti odpikal, v trgovini samo popuste iščem z roboti ne komuniciram... 
    • Vem. Tudi jaz trpim v taki vožnji.   So bli določeni razlogi, da nisem smel hitro čez ovinke.....
    • Saj,glede na to,da Mazda skoz nekaj "sraufa" na svojih avtih in optimira...vsako leto nova nastavitev zmetenja,sedežev itd...vsaj pri stari CX-5 je bilo tako....zna biti,da bodo hitro spremenili🙄. Bi bil vesel,če bi tipke,gumbi itd. ostali.   Je sicer res,da jih tako ceneje stane...a redundanca je zmeraj dobra...če dela seveda. Z službe (lokomotive in potniške garniture) pa imam izkušnje,da tudi redundanca ne dela zmeraj,kot bi morala.... Težka bo🥺
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.