Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Sem ravno hotel napisati, da traktorji itak tankajo ELKO in da pomanjkanje nafte ni posledica povečanega obsega del na kmetijah spomladi. Je pa res, da 'tazaresen' kmet s spodobno obdelovalno površino porabi preko 200 litrov na dan...
-
No, če druga ne me pa veseli, da ste ob meni spoznal se nekaj novega o avtu 😆🤣👊 zdaj pa držite pesti zame, da se zadeva z menjavo ključavnice reši in, da če se še komu pojavi ista težava, ve kaj precekirat jaz grem pa še loto v plačat, ker sem očitno take sreče 🤣🤣🤣
-
Te reči so res "kar nekaj". To si izmislijo pametnjakoviči, ki nimajo boljših idej na delovnem mestu. Da bodo preverjali zadovoljstvo svojih strank in posledično izboljševali delovanje. Blizu so vodje, ki pridejo na neko delovno mesto, tam pa začnejo takoj rezati stroške, brez razumevanja. Takšni se konec četrtletja pred upravo trkajo po prsih, koliko so prihranili. V bistvu pa je vse skupaj en "kurac palac". Lep primer so tehnične podpore, ki so marsikje tako neuporabne, da ne veš, ali so normalni. Ampak vodja je pa prihranil. In njemu se potem najhitreje jebe in gre drugam, ko se malo zgrnejo temni oblaki. Uf, kako mi gre to na živce. Kot nepotrebna birokracija. Zadnjič smo sodelovali na nekem razpisu. Med drugim je bilo treba priložiti potrdila o izobrazbi sodelujočih. In naberem tiste diplome in doktorate na kup. Potem pa gledam naslednji korak: "Podpisane izjave vseh sodelujočih, da imajo opravljeno potrebno izobrazbo." Pa kdo je tu nor?
-
Takemu dam 8 in zapišem, da zaradi tega, ker je poskušal vplivati na oceno.
-
Meni je šlo tole ocenjevanje na jetra. Najprej je sprejemnik 3 x namignil, kako ga naj ocenim. Potem sem ga odlično ocenil, hkrati pa kar nekaj zoprnih zadev dopisal v opombe. Že nekaj let ne dobivam več anket.
-