Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
No tu se vidi, da Mazda resno jemlje svoje poslanstvo. Zanimiv sistem in zgleda par inovativnih Mazdinih rešitev. Verjetno razvijajo v tej smeri tudi nov sklop z Z motorjem. Če sem pravilno razumel tudi ni več potrebne menjave olja v menjalniku, je doživljensko olje (?), razen če motor npr. poplavi. Sedaj sem še bolj navdušen nad CX-60 Plug-in. Edino ne vem ali je na zobnikih vidna korozija (3:10 in 13:43) ? ali kaj bi to lahko bilo, ker to pa ne zgleda dobro.
-
Ok..generalni servis 👍👍zdaj pa počasi in uživaj v vožnji 👍👌😄😁😁😁
-
Včeraj sem prevzel kolo , kjer so opravili letni servis. Mali servis vilic , zadnjega amortizerja, nastavitev menjalnika in zamenjava zajle za menjalnik, podmazano vse-nova mast, servis zavor (razdrto vse , očiščeno podmazano), motor -kolo posodobljeno na najnovejšo verzijo, izmerjena veriga (bo dobra še za kakih 600 km).🧐 Zamenjane prve ploščice z slovenskimi Sinter Green pads (prej nikoli slišal). Po prvih kilometrih so se izkazale za zelo tihe, dobro primejo. Bomo videli,kako se bodo obnesle na dolgi rok. Naročili smo še sprednji novi disk Hayes 220 mm. Sedanji Sram malenkost opleta in mi gre na živce, kako se ga sliši med vožnjo😇Na koncu mi je serviser res temeljito razložil in pokazal, kako se nastavi moje vilice Rockshox Lyrik ultimate in zadnji amortizer. Tip res obvlada . Zanimivo vse skupaj. Cena-sitnica.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)