Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Odjezdil na konju kot Alah?
    • Eh pa ne samo to. Vemo kolikšna je razlika oz. vpliv na motor, ko ga nekdo vsak dan prižge in gre iz Totega mesta v Jeblano ter popoldne nazaj. Takšen avto ima v par letih 200.000 na števcu, nekdo drug ga pa gunca med Centrom in Šiško vsakodnevno (po možnosti nekega DPF dizla).   No prvi bo prišel do pol milijona brez kakšnih težav, medtem ko režim drugega bo dizla dobesedno UNIČIL v nekaj deset tisoč kilometrih.   Torej, kdor gleda zgolj števec prevoženih, ta ga je totalno najebal oz. je naiven, da si zasluži abonma pri ljubljenemu mehaniku, haha
    • Moški pride z majhno opico na ramenih v lokal. Medtem, ko moški ležerno pije pivo, pa opica skače po celem lokalu in pograbi in pogoltne nekaj arašidov, limon, oliv, nato skoči na biljardno mizo in zagrabi biljardno kroglo in tudi njo pogoltne. Natakar pride do možakarja in mu reče: - "A veste, kaj je vaša opica storila?"  - "Kaj?" - "Pogoltnila je celo biljardno kroglo!" Moški mirno odvrne: - "Ja! To počne. Vsako stvar, ki jo dobi v roke, požre. Povejte mi, koliko stane krogla." In nato poravna račun. Čez 14 dni se moški vrne v isti lokal in zraven ima spet opico. Kot po navadi počasi pije pivo, opica pa je medtem skakala po lokalu. Opica skoči na mizo, kjer so bile olive, jo vzame, najprej vtakne v rit, potegne ven in jo nato požre. Natakar zavpije: - "A ste videli kaj počne vaša opica?" - "Kaj?" - "Vzela je olivo, jo vtaknila v rit in jo nato pojedla!" - "Ah, seveda, mala baraba še zmeraj vse požre, kar ji pride pod roke, ampak od biljardne krogle dalje vse prej pomeri..."
    • Z nebotičnika padata Janez Janša in Robert Golob. Kateri se bo prej razbil? To je pa ja popolnoma vseeno...
    • Sprašuje majhna opica svojo mamo: - "Zakaj smo mi tako grdi?" Mama jo tolaži: - "Bodi srečna, hčerkica moja, da smo vsaj takšni! Ko bi ti videla tistega, ki bere to sporočilo...!"
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.