Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• To rece sam nekdo, ki ni imel takih gum.
    • Continental all seasonccontact 2 trenutno. Lahko tud michelin crossclimate 2.  
    • Poznam take s kitajci, ko bre brez gonjenja po ravnem preko 30km/h 😉   Jaz imam 430 višincev turo, puls pa 150-175bpm. Zmes je 13% sipki šoder.   Stravo imam. Delim samo s prijatli. Nič javno, tako kot nimam FBja in ostalega.....
    • Jaz imam včasih povprečje na turi 135 utr./min., kar bi ustrezalo analognemu kolesu. Pa imam na razpolago 1.000 W motor. Če želiš, se lahko zmatraš, samo ne smeš preklapljat stran od ECO. 😁 
    • Ne gre samo, še vedno moraš gnat... načeloma je tako, da kolikor watov mu ti daš on samo podvoji pri EMTB načinu. ECO mode mislim, da je na 60%, Tour pa na 80%. Se kar preznojiš, , je pa razlika v tolk, da ni panike narest 50% več kilometrov kot si jih delal s klasiko, Jaz na biciklu uživam in ne tekmujem s samim seboj pa s kakšno Stravo ali kaj podobnega. To je za relex pa za nako zmerno kardio vadbo.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.