madmax Napisano 18. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 18. februar, 2006 Pa od humor. nanizank so mi Only fools and horses, Seinfeld in The Simpsons dale? najbolj?e stvari kar se jih da vidt na TV. Pa Top gear (let's bring out the Stig!), pa skor use na Disovery. pa Watts na Eurosport! Brez teh par stvari bi bil TV dosti bl dolgo?asen. Citiraj
Symon Napisano 18. februar, 2006 Prijavi Napisano 18. februar, 2006 ?ivi (zanimiv film, dost realisti?no je prikazano vse skupaj, baje po resni?nih dogodkih posneto - neke vrste grozljivka) Pogumno srce (sem ful ljubitelj vite?kih ?asov, gradov in zgodovine nasploh) Viljm Vols rulz, nasploh mi je Mel Gibson en najljub?ih igralcov! Zdaj si me spomnil!! Mad Max 1! Kako sem lahko pozabil na ta legendaren film! Ja pa vite?tvo: Robin Hood: pric tatov! Ko sem bil majhen je ta film name naredil res mo?an vtis (sem se potem cele dneve podil po gozdu). Da ne omenjam legendarne glasbe iz filma! Brian Adams: Everything I do (I do it for you). Ena najbolj?ih pesmi sploh!Starwars so pa kul. :ne vem: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.