Violet Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 a zdej ima? roverja al kaj?! ?e ?e nima?, se malce ozri ?e na "?pansko obalo" za ?pance kot vidim ni nobenega komentarja, avti so pa kr ok lp Citiraj
mazda-mx3 Napisano 6. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. avgust, 2007 a zdej ima? roverja al kaj?!?e ?e nima?, se malce ozri ?e na "?pansko obalo"za ?pance kot vidim ni nobenega komentarja, avti so pa kr oklp ...sem ze pozabil na to temo...mazdica je se zdej pri meni...lih med vikendom sem jo malo spucal...danes cakam, da mi sporocijo ceno za nov avtek...pol se bom pa se odlocal glede usode mazdice: - ce dobim zraven novega avtomobila obvezno in kasko zavarovanje, bo ostala se nekaj casa pri meni, mogoce se dolgo, ce bo punca nardila konco vozniski izpit -ce ne dobim kaska in osnovnega zavarovanja, pa jo odjavim in zacnem prodajat Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
mazda-mx3 Napisano 8. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2007 Se prodaja...objavljeno pod malimi oglasi in na avto.net. Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.