Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Bom malo Alexovo logiko uporabil... takoj, ko se je razvedelo, da bo JJ sestavljal vlado so cene goriv poskočile.😜 V torek lahko pričakujemo novo podražitev goriv WWW.ZURNAL24.SI V torek se bodo spremenile cene pogonskih goriv. Po dveh zaporednih znižanjih tokrat pričakujemo, da se bodo vsi naftni derivati podražili.
-
To je podobno, kot izjava, da ne smeš teči, ker je hiter, ampak,da se moraš lepo uleči na tla in čakaš, kakšne volje je danes kosmatinec. V vsakem primeru si ga nadrsal.🤔
-
Najbolj mi je všeč izjava, da medved ni nevaren dokler nekoga ne napade. Fak za take izjave moraš verjetno imeti vsaj doktorat al še kaj višjega?
-
Sem prec pogruntal😄...saj vemo tukaj,za kaj nisem ostal na Fordu...pa čeprav moram Ford pohvaliti,kar se mojega C-Maxa tiče. Samo tisto so bili drugi časi pri Fordu...časi,ko je ford z prve serije Focusa,ki je kvalitetno že bila "on par" z Golf-om (da se o legi sploh ne pogovarjamo)...naredil neverjeten preskok na drugo generacijo Focus-a. Da spomnim-Focus C-Max je prišel ven celo pred klasičnim Focus-II. Ta serija po moje še danes kraljuje kar se tiče kvalitete za cvenk...takrat če si postavil Focus-II vštric Golfa ti je takoj postalo jasno...VW je rabil doooolgo časa,da so se opomogli od tega šoka in Forda tukaj "ujeli"...po moje boljšega avta za cvenk v tej klasi ne bomo več videli-prostornost,udobje,lega,motorji itd-vse že res dobro za cvenk...ker npr. Corolla je bila tukaj kar konkretno dražja....mogoče bi lahko v isti koš vrgel takratno Mazdo-3, katera je pa itak bila praktično preoblečeni Focus....in tudi konkretno dražja...za cca.1/4 cene-vem,ker sem leta 2006 kupoval,in je bila kljub veliko skromnejši opremi veliko dražja celo od C-Maxa. Naš Fordov "črnuhec" noče in noče škripniti-20 let in še kar šiba😲 Samo še navzdol gre-žal😟
-
Čak, k bo šla kandidrat za predsednico Slovenije. 🤣
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)