Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Mi je pa ena stvar zelo nenavadna in je ne razumem. Zakaj dajo proizvajalci polizdelke v prodajo, da potem prvi kupci v bistvu sporočajo napake, ki jih sploh ne bi smelo biti v serijski proizvodnji. S tem si znamke ne delajo najboljše reklame. A v firmah nimajo nobenega, da bi se z avtom vozil 1 mesec pa povedal vse kar je narobe, preden ga dajo v produkcijo.
-
Golobnjak je šele pravi fašo. On bi najraje odstranil iz države vse drugače misleče. In podjetnikom vse zaplenil. To smo že videli v drugih časih po vojni, kako se to naredi v praksi.
-
Valda. Samo stara OLED je bila pač stara in bi jo lahko primerja samo s tam starim LEDom, ne glede na derivat. Saj si napisal isto kot jaz, da sta vštric trenutno.
-
Moramo ločiti med navadnimi LED TV in true RGB LED. Razlika med njima je kar gromozanske . Že po načinu delovanja. Oglej si kako primerjavo med recimo navadno LED TV Sony Bravia 7 ( navadna LED) z Sony Bravia RGB 9II ali pa že tudi 7II.( Obe true RGB). Najboljše Oled TV so boljše samo pri gledanju v res čisti temi. Ostalo je enako pri obeh ali pa ima RGB TV to boljše narejeno. Niso pa vse RGB dobre. To je tudi res. Sam primerjam Sony rgb 9II ki jo imam trenutno z mojimi prejšnjimi OLED TV v enakih pogojih gledanja. Celo skupaj sem ju lahko doma primerjal, dokler ni šla oled na odpad.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)