Skoči na vsebino

dilar

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

naj naj vse bol?e!

:cheers::cheers::cheers:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano
Vse najbolj?e !! :rozico::rozico::cheers: Pa ne proslavljaj preve? :vino: ,da ne bo pol kaj narobe :policaj: ! :D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

da bi ti blo skos gut u lajfu. :pepsi:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

happy, happy :cheers:

Papa, Tomi
Napisano

hepi brztdej! :mi pijemoo:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Sem dolžan poročati o izkupičku, heh   Nabavna cena leta novembra 2006 je bila cca. 10000 cekinov, potem pa je v 19-ih letih izgubil v povprečju vsako leto 5%, tako da kdor vsaj malo obvlada matematiko, bo dobil približno pravilni izračun.    Pa prosim zaklep teme, ker legendarnega neuničljivega stroja ni več pri hiši.
    • dobri ste tisti, ki ste se s tem  (ali pa ste še v fazi prenove) ukvarjali (se ukvarjate) s prenovo/sanacijo stare bajte....ko je kolega pred parimi leti prodajal "njihovo" 55 let staro bajto (še iz generacij ko niso imele temeljne plošče) sem mu rekel da kdor bo to kupil in ne bo podrl bo imel veliko dela....je kupil mojster in poleg 350k za odkup nato odkartal še 250k za popolno renovacijo....ne vem kje je tukaj računica, da ima sedaj za pol mio 55 let staro prenovljeno bajto, ampak ok.....pri vsem je bila najbolj pomembna samo lokacija :)....
    • Našel še slike bajpasa za filtre😃 ...na slikah sta lužici vode,a se ne vidi tako dobro🧐...pač voda je prozorna,in je težko slikati...vidi pa se "mokrost" v prehodu plasti hidroizolacije. In še nekaj slik odkopa bajte in sanacije hidroizoliranja. Sem nekaj že drugje objavljal,pa naj bo še enkrat,ker paše zraven. Zanimivost-hidroizolacija Bauder E-KV4,ki so jo uporabili...moj izvajalec (TenTrade) za ta dela najema tipa,ki dela samo hidroizolacije...tip pa je rekel,da uporablja samo Bauder,ker je 4x bolj elastičen kot Izotekt,in ne popoka ob kompaktiranju zemlje...kdor je že odstranjeval staro hidroizolacijo ve kako zna biti popokana po več desetletjih...ker vsaka bitumenska ko je toplo je super,ko pa je mrzlo,je pa druga pesem.
    • Ne,tega nisem jaz delal..tudi nebi. To je negativni primer,kako se naj nebi delalo. Stara bajta praktično brez temeljev in tlaki direkt na zemljo. Je tip izkopal,kar je bilo tlakov,zidove bajte pustil take kot so...nekaj malega naštimal hidroizolacije na stene,kjer v bistvu nič ne nuca. Vsipal šoder in zalil z betonom namesto temeljne plošče,na tem je pol naredil hidroizolacijo,in talno gretje....   Zidove samo oblekel v stirodur in gipsplošče čez,pobelil in fertig. To je katastrofa od gradbeništva!   Bajta nima temeljev,nima prve plošče,nima prve hidroizolacije,stene so direkt v zemlji brez hidroizolacije...vse je kar čez čez staro!!!!   Še moja žena,ko je to videla,je rekla,da je to samo za podreti...oz. adaptacija z bagrom.   Da se o kakih standardih za protipotresno gradnjo sploh ne menimo-nič od tega!!! Bo majhen potres,in se bo vse porušilo.     In človek v takšnem živi,in se mu super zdi,kaj je naredil...je naštimal še toplotno črpalko in je "zmagal"....        
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.