Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
En ne preveč brihten član foruma je dobro leto nazaj napisal tole. Večina se je takrat verjetno samo nasmihala, ampak se splača po enem letu tole spet prebrat.
-
https://citymagazine.si/nemske-avtomobilske-znamke-gredo-po-poti-nokie-zakaj-mercedes-in-vw-ne-bosta-videla-2035/
-
Obisk bencinskega servisa stane nekoliko manj | 24ur.com WWW.24UR.COM Cene reguliranih naftnih derivatov so se opolnoči znižale. Liter 95-oktanskega bencina je po novem z...
-
Naj ti nekdo zmeri debelino laka levo in desno. Ne da se ročno tak na tanko vlečt, kot v tovarni. Pa seveda ga ličar ne potegne dol do pleha.... Ferk mi je montiral in počohal luč. Obrnil (avto je bil samo pripeljan somov in potem do njih) sem se naslednje jutro in v soboto se je Nisan trgovec strinjal, da je to za menjavo. No vodja servisa ( v ponedeljek) je želel pulirati in mi trdil, da tega ne bo menjal, ker bo na zgubi. No na to sem šel šipo menjat v Mursko. Ok, nekaj so pokronali, samo so z opravičilom takoj porihtali. Hja na Alfi sem dal za 16" 465€ in jih prodal za 220€. Original Alfine. Prodajal sem jih 1 leto, ker so bile 16". Vsi bi imeli 18". Avto je vedno strošek in nikoli ni ekonomske računice. Kaj boš pa kupil, je pa osebna preferenca. 1. želim lego. 2. En avto ima homologirane samo 18", drugi pa tudi 17" ki v tisti dimenziji niso baš cenejše. Pač kot pravim, koliko je komu važno. Prepričevat kaj je bolje, je absurd.
-
Štala na gorenjski AC....do včeraj je bila cifra 81.....letos se bližamo 100-ki....upam da nisem imel prav, ker tale trend bo težko sedaj obrniti na infrastrukturi, kot jo imamo
-