Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Pa saj to si lahko že sedaj naredil… Samo si moral ročno vpisati registrsko…  Ali,pa preko ovinka… da si slikal tablico in če ti telefon omogoča branja besedil iz slike… si lahko tudi copy/pastal registrsko  …   Ampak če so že delali aplikacijo, bi lahko še znotraj nje omogočili kaj več… recimo nakup vinjete, prometne informacije,… in še kaj…
    • Problem si ti, ker nisi znal narisat ta krogec. Če bi ga, zraven dopisla koordinate.... potem bi skoraj sigurno.... ta možakar vseeno prišel. Ehhh pa tako dobr načrt sem mel.
    • Zdej bom pa preveril a ma jo vsi moji sosedje plačano vinjeto. Sem zelo firbčne narave.
    • Jp, sosed ima pa 1500€ penzije, ki je delal na dispečerskem centru v MB.... 
    • Sem skoraj prepričan, da bodo tudi v drugo potrebovali vodiča, ker je krogec premalo natančno narisan in ne bodo našli lokacijo, ko pride "ekipa"
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.