Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Če kdo vozi zimske poleti, ga ne razumem. Za tak malo km, naj te bojo celoletne. Ker zimske tak prvo leto pregreje in uničene.   Razumem, da dobre celoletne, so boljše kot poceni sezonske. Razumem, da če delaš malo km in nisi občutljiv, so boljše celoletne, ker se bojo mogoče obrable. Večina vozi oba kompleta, tudi takrat, ko so recimo spokane, ker še imajo profila. Če ne rabiš v vsakem vremenuna cesto, bojo tudi celoletne ok.   Sam vem, da morata oba avta ne glede na vreme na cesto. Tudi če jaz lahko kdaj delam od doma. Pa tamala raketa ne more imeti celoletnih, ker jih bom poleti sesul. Tam mi je izredno važen oprijem, ker pač pri konjih in legi se človek kdaj "spozabi" 🫣
    • Tudi sam sem pri teh skeptikih in sem dosti teh testov pregledal...tisti, ki so bolj poglobljeni pokažejo tudi med celoletnimi precejšne razlike, ene so bolj "letne" ene bolj "zimske". Kar precej celoletnih za rezultat žrtvuje obrabo. Tako da ultimativno ni.   Za "glavni" avto jaz nebi upal reskirat, ker tudi precej hodimo smučat in zimo in sneg iščemo. Na drugi avto grejo letos Pirellijeve celoletne gor. So bolj "letne", dobre v suhem in mokrem. V snegu niso briljantne. Lokalno snega skoraj ne vidimo, pa če ga zgine takoj. Če bodo hudi zameti ta avto pač tisti dan ne bo šel ven...potem bodo pa že ceste spucane..        
    • Dokler nisi v izrednih situacijah ne veš, če je taka guma ok! Samo dober očutek boš imel ali pa ne....  Jaz osebno bi še malo počakal, da tehnologi naredijo še nekaj razvoja na njih!  Že do sedaj, če primerjaš tiste taprve celoletne vidiš ogromno razlike v razvoju... 😉
    • Sem razmišljal o polnilnem hibridu ko smo sedaj kupovali avto za mojo najdražjo (nomen est omen). Se mi vidi da sem že star, ker sem se odločil za zastarelo klasiko z dizel motorjem, ki deluje odlično za tako majhen avto. Baje da so z dizli sami stroški kar se tiče popravil, ampak ne pri domačem ne pri službenih dizlih tega ni opaziti.    Za razliko v ceni novega plug in hibrida in ceni kupljenega dizla (star model v odhodu) imamo nafte za 6 let. Se pravi da se 6 let zastonj vozimo.  če pa še prišteješ nižjo ceno zavarovanja...
    • Super je ne švoh, nam je pil tak dizlaš od 8 do 10 l/100....
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.