Skoči na vsebino

Mazda.com novice (ENG):Mazda Production and Sales Results for August 2024

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Toliko UI pa pomoje še ne premore, da bi avto vedel, kdo ga vozi   ... Bi prej rekel, da so mogoče nadgradili predprodukcijski softver in kaj ni šlo tako, kot bi moralo... Ko sem jaz vozil Mazdo 6e, je bila menda še s predprodukcijskim softverom ...
    • Tudi jaz sem včeraj vozll po celem snegu.. med 20 in 30 cm ... Prišel po klancu domov brez problemov... Na avtu so Goodyear Ultragrip, ki sem jih dobil ob nakupu avta zraven... torej so stare ene tri leta ... Preventivno sem vklopil "offroad" način ... pa verjetno niti ne bi bilo treba ... 
    • Včeraj sem dobesedno plužil 100 m lokalne ceste cca 20 cm z novimi continentalkami, samo esp je blo treba izklopit. Tudi na regionalni precej ok, filing podoben vredesteinkam, res pa je da sem naredil samo 3 km v vsako smer.
    • Ja sam ti si računališki guru, kje pa si sistem upa zatajiti.
    • Jaz s takimi "izpadi" in resetiranji nastavitev nisem imel težav.... Mogoče sem ga pa imel premalo časa... samo dobra dva dni sem jo imel ... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.