Skoči na vsebino

Mazda.com novice (ENG):Mazda Production and Sales Results for August 2024

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Vem, da ne spada najbolj v to temo ampak, če pozna kdo koga, ki kupuje cx-30 jo bom najbrž počasi prodal, namen nekje do feb-mar. Vse kar koga zanima lahko dam na zs, nič ne skrivam, ker nisem nategun :), rad bi prodal nekomu, ki ga bo še naprej tako čuval kot jaz ...zato že sedaj povem, da sem imel nekaj bušk od toče, ko je bil avto star še ne dve leti in potem, ko je bil še ne tri :). Vse se ja vakuumsko rešilo, avto drugače top, brez problemov, letnik sept. 21, tako da bo še kar nekaj mesecev v garanciji, do sedaj le redni servisi. Oprema ni da ni (BOSE, matrični led, avtomatski prtljažnik, imam tudi extra 16 zimske gume na litih platiščih, oboje letne in zimske še za eno sezono, ima pa 74500 km...), barva pa CRAP, sam tako je :)...se opravičujem, če ne spada sem, pomoje malo že glede na to da je cx-30 . Danes sem gledal MG s5 EV, dober avtek in za tega me najbolj ima, da ga zamenjam...elektriko imam, tako da samo gas oz. elektro gas :)...čakam na testno vožnjo v januarju, ker vseeno bi se rad še prej peljal z njim predno se s težkim srcem poslovim od moje rakete  😢
    • Ni daleč od resnice    
    • Sej veš, aplikacija je pač slaba ampak važn, da je bla poceni. Tko k nov trend pri avtih... vse je prilagojeno zgolj nižanju stroškov potem pa ni čudno, da ljudje pravijo kako so bili avti pred desetletjem bolj kvalitetni.
    • Danes sem moral posodobiti MyMazda aplikacijo za nadaljno uporabo. Ali se še komu dogaja, da po posodobitvi prijava v aplikacijo traja dlje kot prej, ter občasno zašteka za 0.5s do 1s ko preklapljaš med funkcijami orodne vrstice? Pred posodobitvijo je bila prijava takojšnja ko je bil zaznan odtis, sedaj pa nalaga do 5s. 
    • Lep avtek.🤗 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21760737
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.