Skoči na vsebino

Mazda.com novice (ENG):Apology Concerning the Incorrect Posting of the Title of Materials Regarding the Financial Results on Company's Website Prior to Timely Disclosure [PDF format]

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• To ni to. To so mikro risi kot, da bi bili že pred vgradnjo v avto! Alex jih je spoliro in je baje OK..... 
    • Žena je ta teden prvič 3x v službo peljala Vitaro s katero menda lažje parkira. Poroča, da je avto v redu in da ji je popolnoma vseeno, katerega vozi. Danes, ko jaz avta ne rabim, spet vzame 6-ko, ker ji je čisto vseeno ...   To nekaj pove o šestki oz. ženi. 😁Ker se je pritoževala, da 6-ko v službi zaradi dolžine težko parkira, sem celo predlagal, da jo zamenjava s 3-ko ali CX-30, lahko novo G140 AT in si barvo izbere. Ni bila najbolj navdušena ...      
    • Ja problem je če dobiš 1 smet v mikrofibro in drgneš se verjetno vleče naprej  
    • To imajo vse a ni dovolj jasno.... 
    • Kvaliteta pada... jaz po skoraj sedmih letih nisem imel ris pa sem redno brisal ekran. Res pa da ne z mikrokrpicami, ampak z vlažilnimi robčki in nato s suhim papirnim ročkom, da ni pustilo sledi.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.