Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• P.S. še to, če bi imel moč in lahko uredil..💪😁. Če že rezervacijski sistem, bi le ta moral biti povezan z zavarovanjem. In če ne bi imel zavarovanja za gore, te rezervacijski sistem ne bi spustil naprej...
    • Ta rezervacijski sistem tudi meni ni všeč, kot neki hotel in ne več planinska koča kot včasih. Še dobro, da nimamo žičnice na Triglav in druge visokogorske točke, kot so bili nekoč plani, ker potem bi šele sedaj bila katastrofa (kot na morju borba za plažo). Največji problem so trume tujcev v naših planinah, ki so vse okupirali... Najprej bi po mojem morali urediti obvezno zavarovanje za pohode v gore za vse. In pa seveda obvezno plačilo reševanja v gorah, če nimaš zavarovanja. Potem bi si mogoče kakšni tuji turisti premislili in bi rajši šli v hotel v dolini. Preostane ti edino, da greš na kakšne manj obljudene točke, ki jih je na srečo v naših planinah še vedno precej, ali pa enodnevne ture, če imaš kondicijo.
    • Pa res, na začetku je japonska Mazda, kasneje jo prevzamejo Kitajci in jo preimenujejo v Mazoa, kot poklon bivšemu Mao Zedong 😆😅. Mogoče AI ve kaj več kot mi...
    • Saj ponudnik nastanitve tudi tega ne ve… Če ima rezervacijo, je ne more dat naprej naključnemu gostu… 
    • OK, zdaj mi le še vreme napovej, kakšno bo takrat (včeraj tri tedne naprej), pa ne v stilu; "vreme bo" oz. "vreme bo zmerno do pretežno" haha
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.