Skoči na vsebino

Prodam prednjo + zadnjo zaščito-stainless steel za odbijače Mazda CX5 od 2017-2022

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Prodam novo zaščito za sprednji ter zadnji odbijač za vozilo Mazda CX5 letnik izdelave med 2017-2022.
Pritrdilni material-vijaki iz nerjavečega jekla so priloženi.

Kit prodajam ker niso primerni za moje vozilo CX5 letnik 2023.

Tel.št.: 031318493

IMG_9378.jpg

IMG_9379.jpg

IMG_9381.jpg

IMG_9382.jpg

IMG_9385.jpg

IMG_9387.jpg

IMG_9388.jpg

IMG_9389.jpg

IMG_9414.PNG

IMG_9415.PNG

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Čista AVTOCESTNA jeba;   Kaos na štajerski avtocesti: tovornjaki stojijo od Frama pa vse do Dramelj | 24ur.com WWW.24UR.COM Na štajerski avtocesti v smeri proti Ljubljani nastajajo zastoji. Ki pa so očitno danes še daljši. Kolona pločevine se vije že od Frama naprej...  
    • Tole je pa kar hudo, za zjokat.... 🥴😭
    • Vse je bilo korektno izpeljano, avto je bil kupljen pri nemškem pooblaščenem prodajalcu. Največji hec je bila registracija na AMZS-ju, ker teta ni našla rezerviranih tablic. No na koncu ji je uspelo najti.   Avto je drugače za ženo, Mercedes B W247.
    • Sem končno uspel najti članek. Dokler ima ustavno sodišče odločbo o odstrelu v zadržanju, očitno vlada premirje.   Moškemu s kričanjem uspelo odvrniti medveda, ki se je zapodil vanj WWW.RTVSLO.SI Občan Idrije se je v bližini Zavratca srečal z medvedom. Zver se je zapodila proti njemu, a ga ni napadla, moškemu pa se je uspelo umakniti.  
    • Moja je pekla kruh iz BIO moke. Nekaj kilometrov daleč je BIO mlin, sam sem ga poimenoval "Pri zlatarju". Cena moke astronomska. Imel je samo eno napravo za mletje, komaj kaj večjo od tistih v supermarketih za mletje kave (sploh ne vem, če so še). Zraven je ime pa cele velike palete BIOmoke. Od bele, črne, koruzne, ovsene, ajdove... Ne verjamem da je tisto on namlel s tisto mašinco, res je zgledala kot maketa.   Sedaj moko za kruh kupujemo v Moravški zadrugi. Zaradi pesticidov v njej zanesljivo zgubimo kakšen mesec življenja, ampak se to skompenzira s tem, da se ne sekiramo zaradi občutka, da nas nekdo nateguje.   Pomembno je, da je hrana BIO. Če slučajno zaradi nje dobiš drisko, je tudi ta BIO.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.