Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Kje se ustaviš?   Večina se vslini pred avto in je vsaj 1 kolo preko črte. Kar je prekršek 😉     Po drugi strani se pa v štric ustavi.  Torej imam pravico speljat na polni gas. Ne pa da motorist spelje in v mene. Potem pa se pizdi, zakaj sem speljal z gasom, za kar imam pravico.
    • Filam doma, nevem kolko je iz 20%-80%, premal izkušenj s tem. Nekih 6 ur je iz 20-100% blo v zadnje ko sem filal do polnega.   Nebi naredil 150km, če bi fural po avtocesti. Nimam vinjete na avtu, tko da ti tega podatka ne morem dat. Sigurno je kdo to testiral kej..   Mi je pa zelo prirasel k srcu moram rečt. Ravno to, da ima manjšo baterijo je pomoje kar dost bistveno za tako prijetno vožnjo..   V soboto sem skakal po opravkih v BTCju, Litija-Ljubljana je cca 35km po regionalni cesti, 90km sem še imel ko sem prišel nazaj, pa ni čisto poln štartal. S tem da ko sem dvakrat šel iz avta po 5 minut, sem puščal prižganega...klima dela dalje, potniki se ne skuhajo, ostale populacije pa tudi ne zapliniš. Nisem pomislil prej na to, ko sem prvič se ustavil sem ga ugasnil, šele potem mi je kapnilo..
    • Nimaš šans. Pri 150 km/h po AC absolutno ne, tudi 130 km/h ne. 110 km/h mogoče zdaj poleti, pozimi ne ... Prevelik upor (oblika), posledično pri višjih hitrostih (pre)velika poraba.
    • Se prodaja že približno toliko let kot tale:   https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21355255&display=Mazda Mazda6
    • A filaš doma? Koliko časa rabiš da nafilaš iz 20-80%? A bi naredil 150 km v enem dnevu, če bi se vozil 130-150kmh po AC? Koliko je kaj poraba pri takih hitrostih?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.