Mazda Font
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ženin nov CTM e-bike, sem pred trgovino živ komaj spravil v prtljažnik. Sem moral vzeti prednje kolo dol. Sem pa zvil blatnik že pri novem. Moja specialka pa gre v prtljažnik brez večjih težav. Se pa popolnoma strinjam glede opažanja uporabnika Zeki. Tudi sam opažam isto. Seveda pa opažam še več pomanjkljivosti o katerih sem že pisal. Pohvalim lahko zvok motorja in delovanje avtomatskega menjalnika sedaj, ko je zamenjan, brisalce peri/briši in fensi šmensi obliko. Bo pa kmalu šla od hiše, ko pride naročeni EV.
-
Te balance so šle res pretirano v širino. Jaz sem jo skrajšal na 780 mm. 😉
-
Po 55 dneh prepričal Amazon, da je vrnil denar. Amazon načeloma jemlje nazaj izdelke do 2 leti. Ker je moj napajalnik imel 10 let garancije (če je prodajalec Amazon) in je bil star 8 let, sem šel v borbo. Prvič je bilo kar nekaj borbe, da sem jim dokazal slovensko zakonodajo, da ne rabim vračat proizvajalcu RTM ampak imam pravico datu tudi njim in naj dajo na servis. Na koncu so kreirali etiketo za vračilo. Torej eskalacija referenta k nadrejenemu. Nadrejeni s svojim šefom odobril vračilo. In se začne agonija. Dali si mo status, da vračam izdelek, ki je bil viška dostavljen. Zatrjevali so, da to ni težava. Večina sogovorcev sploh vračila ni vidla, ker ga vidi samo drugi nivo podpore. Na to bilo rečeno naj čakam 1 mesec, da ga procesirajo. Potem par iteracij, da me nekdo napade, kdo je to odobril. Ja nevem, vi. Ja odobril je etiketiko, nikjer ne piše vračila in da bojo poslali mi nazaj. Seveda ni nikoli prišel. No par dni nazaj sem podal uradno prijavo na EPC. Danes pa poskusil ponovno. Končno je bil referent, ki je usmeril na pravi oddelek, tak je referent s šefom študiral in pojasnil, da je težava, ker je na 2 leti in da so prebrali, da ima 10 let garancije. Na koncu mi je ponudil dobropis. Seveda, tiste kreditne ni več. In dobropis je prišel v minuti. Če bi vsi tako grizli, bi bil svet bolj pošten.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.