Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

va?no, da je edini v Slo. :ne vem:

wrong... ta je iz kr?ega, v ljubljani imajo pa ?e enege v BMW solonu sm malo pobrskal sam ni naprodaj :D

If in doubt, flat out... 

Napisano

wrong... ta je iz kr?ega, v ljubljani imajo pa ?e enege v BMW solonu sm malo pobrskal sam ni naprodaj :D

v oglasu pi?e, da je edini v Slo,...zih se bo hitr prodal (nardit.vtis.na.soseda.press) :whatever:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano
:P ima hard top in nove amultizerje(kaj je to) :hohoho::hohoho:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Najbolj mi je v?e?, kako je tablco zakril :hohoho:

Sam a ni to tista impreza, k se je pred kratkim po boku peljala?

33112_1.png

Napisano

Sam a ni to tista impreza, k se je pred kratkim po boku peljala?

To ne vem (od kje ti informacija?) ampak obstaja neka fora na to temo.

Nekje na nekem UK forumu so se v skritem delu (kot mi v KK) zmenili, da bodo novega uporabnika malo za nos. :P Je dal ves ponosen slike svojega avta njihove reakcije eden za drugim so bile pa v stilu "a ni to ta, ki je bil stotalkan?", "uf, nisem si mislil, da bo ?e kdaj na cesti", "ta je bil v?asih druga?ne barve" in "a lahko slika? podrobno sliko strehe?". Ko je slikal ?eljene detajle (streha, vezna stena in razno razne stvari) so spet pribijali "uf dobro so ga po?timali sploh se ne vidi, da je bil na strehi" in "pa ?e v ?asopisu je bila nesre?a". :hohoho:

Aja na koncu ko je ubo??ek ?e res mislil, da je nabavil najslab?i avto pod soncem so mu seveda povedali, da gre za hec. Velja poskusiti s kak?nim novim ?lanom, ki si je kupil rabljen avto. :P

Napisano

Uf. B)

He, he Symon, nad tole imprezo se slinim ?e kar nekaj ?asa.........?e ve?, odlo?en sem, da ?e zadanem na lotu bom jaz njen novi sre?ni lastnik :P

Dreamer! sramezljiv

Napisano

He, he Symon, nad tole imprezo se slinim ?e kar nekaj ?asa.........?e ve?, odlo?en sem, da ?e zadanem na lotu bom jaz njen novi sre?ni lastnik :P

Dreamer! sramezljiv

?e pa na lotu zadane? bo? pa ja novo vzeu. :hohoho:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

?e pa na lotu zadane? bo? pa ja novo vzeu. :hohoho:

Ma niti ne, bi verjetno kr tole (hint: engine ;) )

Pa ?e lep?a kot tanova mi je.

Napisano

Pa brez izgubljanja cajta prosim.... :hohoho::hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Zanimivo, da se oba prodajata GTX in GTR. GZX za 3700?, GTR za 7000?. Res pa je, da je GTR v bistvu dirkalnik saj ima notri tudi rollcage kar je za tak?en star avto samo plus. B)

Upam, da bo tega GTX-a nabavil kak foruma? z ?ilico ali pa nasplo?no kak freak, ki bo znal zelo dobrim avtom. :rispekt:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Konec marca...imaš prav,a zna biti,da bo tudi cena druga. Za to pa na take termine kupujem. Ker kot je enkrat bilo 1400€ za 4kom.Pirelli Scorpion Winter...ne rečem,samo,kar je preveč,je preveč. Moram pa priznati,da ko sem malo po narocilu CX-5 kupil zimske Scorpion Winter,ker sem avto pričakoval septembra...pol pa cakal več kot eno leto do junija... Da sem kupil stari letnik...se mi zdi da 2020 al celo 19 al se starejše...moram pogledati,ker sem že pozabil...sam sem do 02:00 na sihtu.... No in sem jih seveda dobil za smešno ceno...cca 1/2 cene...sem si mislil...za dve leti bodo že ok...in so še sedaj v akciji...in moram priznati,da se še zmeraj več kot ok...res včasih vozim na meji...drzijo se k hudič...tudi pred kratkim v snegu...ledu...res brez pripomb👍.   Je pa seveda drugačni občutek ob nakupu,če so "čist frišne".   Se pa tukaj pri letnih ne sekiram...pri C-Maxu smo jih na 3 leta menjavali...sem zgulil "smetano" in prodal naprej...tukaj pa,če bodo za 4-5 let....bom hitro videl...,če bo ESP postal nervozen,bodo šle dol in druge gor.  
    • A pa ta kolega to še ima?   Bi hotel to posodit?   Od kje pa sploh je ta kolega?  
    • Heh... dokler se konektorji ne topijo... 9070 ima TDP 220W, pa skače (tudi) na 390W. Ni pa to, da bi držala konstantno tak zaug. Sem poskusil še 9070XT, to pa flikne krepko prek 400W. Še mal pa bomo gasilne aparate rabil zraven kompov.  Sem sestavljal PC za enega mladostnika, pa smo dali 9070 notri in 7600X. Teli Ryzen so tut ena zgodba zase s temi 95° izleti 😅 Sem pa kr dobro poštelal PBO nastavitve, praktično ne gre več čez 72° na raznih cinebenchih ipd. 👍 A si ti kaj gledal pri tvojem coolerju razliko med navadnim in Pro 360 Arcticom? A so samo fane dali P12 Pro pri novem? Nikjer nič omenjeno. So pa (lahko) zelooo glasni, glede na 3000RPM zmogljivosti. Kot bi nekdo sesal v sosednji sobi 😄 Dal 4 v kišto in na 20% moči, pa je vrh glave.
    • Lider trdi po pravilniku, da lahko prodajajo do 3 stare gume kot nove.   Novegume.si so mi zagotovili, da nad 24m zavrnejo prejeto robo.   Je pa res, da če bi naročal konec marca, bi verjetno dobil novejše.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.